Mit gondoltok erről a szemről ill. szemöldökről? (képpel)
2011. ápr. 12. 15:38
21/29 anonim válasza:
szerintem nem fog semmi rosszat szólni,vagy ha megis nemet mondd,akkor sem lesz semmi gond:) legalabb ha nem engedi meg,akkor majd nyariszünteben nem lesz neki uj ez a téma(:
22/29 anonim válasza:
úgy mondd neki, hogy nem akarod nagyon átalakítani, csak van pár kósza szál, ami kilóg a képből, azt szednéd ki. szerintem ebbe tuti belemegy, még lehet h segít is ha megkéred. egyébként tényleg nagyon szép szemed van :)
23/29 A kérdező kommentje:
köszönöm *-*
2011. ápr. 14. 16:18
24/29 anonim válasza:
15 éves vagyok, olyan szemöldököm volt mint apumnak, nagy fekete bozót! kb 2éve szedem. Anyum soha nem szólt bele,sőt segített is. Mostmár magamnak szedem,és hidd el nagyon sokat dob az arcodon ha szép vékonyabb szemöldököd van.Próbáld anyudat meggyőzni,nemhiszem el h nem engedné meg:D ez csak szőr leszedés,15évesen már illik.. nem azt mondom h gyantázdle az egészet,de a kósza szálakat jó lenne kiszedetni.
25/29 anonim válasza:
Ha kiszednéd és lenne valami formája,még szebb kerete adna a szemednek.Szerintem jobban állna
26/29 anonim válasza:
Nagyon szépek a szemeid.
A szemöldöködből tényleg szedhetnél, de ne sokat.
(Nekem alapjáraton elég vastag, de nagyon ritka és világos szemöldököm van, egy szóval nem szép... 22 éves vagyok, kb 15 éves korom óta szedem. De ha kisminkelem magam, muszáj átrajzolnom, mert alig látszik:-/)
27/29 anonim válasza:
a szem nagyon szép a szemöldöknek viszont a végein az alját kilehetne szedni. de ink menj kozmetikába és gyanta
28/29 anonim válasza:
a szemöldököt valami borzalom,kellene igazítani rajta és esetleg befesteni!Menj el kozmetikushoz mert ez borzalmas már ne is haragudj.
29/29 anonim válasza:
A szemed nagyon szép, de menj el a kozmetikushoz és formázd meg a szemöldököd, és akkor annak is szép alakja lesz :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!