Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Mit gondoltok erről a szemről...

Mit gondoltok erről a szemről ill. szemöldökről? (képpel)

Figyelt kérdés
[link]
2011. ápr. 12. 15:38
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
Igazítass rajta kicsit! :) Nem is lesz feltünő, mégis egyszerű és nagyszerű! ;)
2011. ápr. 12. 16:43
 12/29 anonim ***** válasza:

beszelj vele,mondd meg ,h a korodbeliek közül már sokan szedik...én már 13eves koromtol szedem. vagy esetleg vki,pl az unokatesod (ha van) vagy valakid,akinek szep szemöldöke van és ért hozza,megkerhetned,h szedje ki neked....mert ez nem szép,egyaltalán nem csajos:)

15évesen mar kellene szedned,sztem anyud megerti majd,ha kedvesen hozod fel a temat:)

2011. ápr. 12. 16:58
 13/29 anonim ***** válasza:

baromság hogy 15 évesen már kellene szedni! ne hallgass rájuk! valóban kissé halovány meg nem túl szép az alakja, de sztem ráérsz a szedéssel.. én is sokáig nem szedtem..(kb 19 éves koromig) majd ha úgy gondolod itt az ideje menj el vele kozmetikushoz festesd be meg szedesd ki! a szemed színe pedig nagyon szép!

21/L

2011. ápr. 12. 18:00
 14/29 anonim ***** válasza:
Csak szedesd formára a kozmetikussal, én még csak 13 vagyok, de csúnyán összenőne ezért szedetem, mondd meg, hogy maradjon természetes és ennyi:)
2011. ápr. 12. 18:05
 15/29 A kérdező kommentje:
de az a gond hogy az osztályomból vagy 2 csajnak van kiszedve.. a többinek nincs.. nem fongnak majd ribinek nézni h már szedem?:D
2011. ápr. 12. 18:28
 16/29 anonim ***** válasza:
nem:) Én 8.-os vagyok és szinte az összes lány osztálytársam szedi.Nagyon szép lenne a szemed és a szemöldököd ha kiszedetnéd:) Menj el kozmetikushoz szép formát tudna neki adni,mert nem lenne rossz.Nem kell vele szerintem semmit csinálni,se festés se semmi csak picit szedni rajta:) Anyukádnak pedig meg kell értenie,hogy már kezdessz felnőni:p
2011. ápr. 12. 18:34
 17/29 anonim válasza:
Miért néznének ribinek?:) Én 14 vagyok, és kb. egy éve kozmetikus szedi ki a szemöldököm. Nem kell "anorexiásra" kiszedetni, elég ha csak egy kis formája lesz:) Nekem fura, hogy az osztályodból csak két lány szedi ki, nálunk elég sokan már.De ez változó:)
2011. ápr. 12. 18:38
 18/29 A kérdező kommentje:
hát igen.. nem tudom, de ők is csak mostanában szedték ki... és hogy kérdezzem meg hogy kiszedethetem-e?
2011. ápr. 12. 18:43
 19/29 anonim ***** válasza:

egyáltalán nem fognak ribinek nézni! miert neznenek? azert mert adsz a külsődre?

probald meg ugy mondani anyudnak,hogy: anyu ha nem lenne gond,szeretnek egy picit formazni a szemöldökömön,persze nem nagyon,csak egy picit.

amugy bocsi,ha beleszolok,de nem ertelek...te ennyire nem vagy beszélőviszonyban az anyukaddal? én is 15 avgyok,és hat mink sminkelesről,pasiügyekről,barmiről beszelgetunk. én meg sem kerdeztem mikor először szedtem a szemöldököm... ennyire szigoruak veled? szerintem probalj egy picit baratnő lenni az anyuddal. igy sokkal inkább meg fog érteni,ha valamit szeretnel...amugy ő szedi a szemöldökét?:)

2011. ápr. 12. 20:17
 20/29 A kérdező kommentje:
igen ő szedi.. és szoktunk beszélgetni, meg sminkről is .. csak félek h mi lesz ha nemet mond.. de asszem ezzel még várok a nyári vakációig:D
2011. ápr. 13. 14:13
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!