Szerintetek melyik a leghelyesebb?
1. Kim Nam-Gil
2. Kim Jae Wook
3. Kim Hyun Joong
4. Jang Geun Suk
És lécci ne tárgyaljunk azon hogy "miazhogyázsiai" meg ilyenek, jó? Mondhatjátok azt hogy nem jönnek be az ázsiai pasik meg ilyenek... csak kérlek ne menjünk a rasszizmus felé, mert egy csomó olyen kérdésem volt már eddig, ahol a kérdésre való válasz helyett az volt a téma....
Előre is köszönöm!
Természetesen Kim Hyun Joong és Jang Geun Suk,imádom őket :)
16/l
ezek közül egyik sem..:S
viszont ha már ázsiai:
Akihiro Sato
O.o
Bocsi, de nem tetszenek az ázsiai pasik, meg én nem birom őket megkülönböztetni! Olyan egyformák...
Egyikojuk sem jon be a masodiknak van valami erdekes az arcaban. Ha helyes azsiairol van szo akkor:
Kaneshiro Takeshi
Én is különbséget tudok tenni két ázsiai között.
Egyébként k*rvára nem ugyanaz, Korea-Ázsia téma, mint a Bukarest-Budapest. Korea Ázsiában van, ezért igenis ÁZSIAIAK a képken látható srácok. Akkor lenne ugyanaz, ha egy magyar embert európainak neveznél. Ez a Bukarest-Budapest példa olyan, mintha engem magyar létemre lelondonizna valaki. Ugyanis London, Bukarest és Budapest is Európában van, de Ázsia és Korea azért más, mert Ázsia értelemszerűen nincs Ázsiában.:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!