Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Srácok, mi a véleményetek az...

Srácok, mi a véleményetek az ilyen stílusú nőkről? (kép)

Figyelt kérdés

maggassarkú, fűző, harisnyatartó stb..pin up girl stílus, meg esetleg néhány tetkó?

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

2011. ápr. 8. 23:49
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%

a maga idejében szépségideál volt :) nekem most is tetszik, habár ma már utcán így kinézni utcán érdekes. ezért jobb, pl. amerikában, ahol szabadabbelvűek az emberek és nem bámulnak meg, és nem néznek hülyének, ha nem vagy tucatátlag :(

am lány vagyok, remélem nem baj h írtam :)

2011. ápr. 9. 09:51
 12/17 okéokésokés ***** válasza:
3. nagyon ott van:P a többit maximum egy repülő oldalán tudnám elképzelni
2011. ápr. 9. 10:38
 13/17 anonim ***** válasza:
Páromnak csak a tetkó jön be ezek közül (és kevesli is :D ), ruha, smink, haj nem.
2011. ápr. 9. 11:33
 14/17 anonim ***** válasza:
ez véletlen nem a rockabily -nem tudom jól írtam-e- stílus? maximum otthon tudnám elképzelni az ágyban, de az utcán nem szeretném, hogy ilyet hordjon a barátnőm.
2011. ápr. 11. 17:29
 15/17 anonim ***** válasza:
A 3.-nak irtó vékony a dereka. Az photoshop ugye? Olyan aránytalannak néz ki. De egyébként szép :)
2011. ápr. 11. 17:36
 16/17 anonim ***** válasza:

A plakátokon meg a magazinokon kívül hol lehet ilyeneket látni???

Oda eleve olyan lányokat keresnek, meg addig PS-olják őket, amíg bomba nők nem lesznek. Egy igazán jó nő esetében olyan mindegy mi van rajtuk.

2011. ápr. 11. 18:43
 17/17 A kérdező kommentje:
a 3.on fűző van, azért olyan vékony...
2011. ápr. 11. 18:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!