Szép ez a lány? (kérdésed túl rövid)
2011. ápr. 8. 23:00
11/19 anonim válasza:
Húha, lehet hogy a két kép tök más időpontban készült..
12/19 A kérdező kommentje:
2011. ápr. 9. 21:53
13/19 anonim válasza:
szerintem változó... valamelyik képen néz ki vagy 30-nak, és csontos az arca máskor meg semmi gáz nincs vele. érdekes. :D
14/19 anonim válasza:
hát igen, tudom, hogy drága a póthaj, mivel nekem is van... és 50ezerbe került hajszalonból csak a haj... és a sminkeket már nem drogériából vásárolom, hanem a douglasból, lancome, chanel stb... ahogyan te is mondtad, sok minden múlik ezeken.
15/19 A kérdező kommentje:
Utolsó, gondolom te vagy az aki már írta egyszer, hogy van póthaja.
A gazdagság nem egyenlő azzal, hogy van pénz én is tudom. És ugye te írtad, hogy a szüleid nem gazdagok.
De pénz nélkül lehetetlen a körítést biztosítani, én is tudom mennyibe kerülnek a smink cuccok. Mondjuk én inkább szépségápolás mániákus vagyok mint hogy divatőrült. :)
2011. ápr. 10. 09:55
16/19 anonim válasza:
igen, én vagyok az a lány :)
pedig tényleg nem tehetős családból származom, egyszerűen csak annyi, hogy ösztöndíjat kapok, meg a régi holmijaimat eladom aukciós oldalakon :) illetve elvégeztem egy hajhosszabbító tanfolyamot, és ezzel is foglalkozom most már. de egyébként tanuló vagyok, nem dolgozó nő.
17/19 A kérdező kommentje:
Akkor te egy okos lány vagy :D :) Hát a leleményesség nagyon hasznos dolog :)
2011. ápr. 10. 22:18
18/19 anonim válasza:
Tényleg sokat dob az emberen a haj, és a smink, na meg a ruha is, de azért kell "egy alapfej" is hozzá.:D A csajnak jó az alakja, szép a szeme és a szája is.:)
19/19 A kérdező kommentje:
Nekem pont az alakja nem tetszik.
Én abszolúte vékony párti vagyok, de ő már a túl vékony kateg nekem. :)
2011. ápr. 13. 15:07
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!