Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Szép ez a lány? (kérdésed túl...

Szép ez a lány? (kérdésed túl rövid)

2011. ápr. 8. 23:00
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
Szerintem nagyon.
2011. ápr. 8. 23:08
 2/19 anonim ***** válasza:
tényleg nagyon szép
2011. ápr. 8. 23:18
 3/19 anonim ***** válasza:
nagyon szép:)
2011. ápr. 8. 23:25
 4/19 anonim ***** válasza:
tényleg marha sok látszik az arcából, hogy egy dél tized másodpercig sem lehet megfigyelni h néz ki
2011. ápr. 8. 23:31
 5/19 anonim ***** válasza:
szerintem pár képen jól néz ki,de úgy általában átlagos
2011. ápr. 9. 00:26
 6/19 A kérdező kommentje:

Szépnek szép, bár olyan 'átlagszép' :D

Ugye a póthaj + smink + divatos ruhák, ezzel arra akarok célozni, hogy ha valakinek alapból meg vannak az egész jó adottságai plusz biztosítva van az anyagi háttér, máris nagyon szép.

2011. ápr. 9. 07:53
 7/19 anonim ***** válasza:
Akkor csak nekem nem tetszik?:-D
2011. ápr. 9. 09:49
 8/19 anonim ***** válasza:

kicsit furcsa az arcszerkezete (képeket néztem róla, mert a vidó túl gyors, nem tudtam szemügyre venni :D) viszont inkább karakteresnek mondanám...

de nem annyira értek veled egyet, mert nekem is van póthajam, sminkelem magam, és divatosan öltözködöm, mégsem gazdagok a szüleim, sőt...

egyébként ennek a lánynak szerintem nincs póthaja :)

2011. ápr. 9. 09:56
 9/19 A kérdező kommentje:

Valahol a haja nem éri el a mellét, másik képen meg a derekáig ér a szögegyenes haja..:D

A minőségi szép póthaj igenis drága, mint ahogy az igazán jó minőségű sminkek is. Lehet csinosan öltözködni a kínaiból is persze, de a kínai és egy márkás ruha ég és föld.

2011. ápr. 9. 10:46
 10/19 A kérdező kommentje:
Amúgy mielőtt valaki beszólna, nem egy szegény, nélkülöző, irigy kislány vagyok. :D :)
2011. ápr. 9. 10:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!