Ez így jó ajándék lenne legjobb barátnőnek?
Utolsó: itt nem került szóba egy kiközösített lány se. xD Aki meg utólag csapódik egy társaságba, az tisztában van vele, hogy a közös múltba már nem tud beférkőzni. :D
Ötletnek jó, de úgy fejenként 5ezret számolnék rá, ami azén költségvetésemet még most is erősen romokba döntené, hát még fiatalabb koromban, nem tudom, ti hogy álltok. :D
Bár nekem ez a BFF dolog mindig olyan majmolós bénaságnak tűnt. Inkább gravíroztassatok valami egyénibbet, ha már, ami összeköt benneteket, sokkal személyesebb lenne. Vagy kavalakarkötő, és arra vesztek valami kis medálokat, van rengetegféle, úgyhogy azt is személyhez lehet válogatni. Ha divatmán, akkor kis tükröcske vagy cipőcske, ha zenész, akkor egy gitár, stb. Én jobban örülnék egy ilyennek. :D
Előzőé jó ötlet:)
De ha olyat akartok mindenképpen amilyet leírtál,akkor olyasmik vannak a Bijou Brigitte-ben is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!