Mi a véleményetek a hosszú, görbe lábról?
Figyelt kérdés
Légyszives normális válaszokat adjatok !
és ha van valami tippetek,hogy hogyan lehetne javítani rajta, szívesen elolvasnám ..
Köszi !
itt egy kép példának:
ilyesmi
2011. ápr. 5. 19:06
2/9 anonim válasza:
szerintem se gáz, főleg, ha feszes, és nem löttyedt:)
3/9 anonim válasza:
Szerintem csúnya!!
Nem akarok senkit sem megbántani,de akinek görbe lába van az nem szép...
Nekem formás a lábam,jó hogy...szép is lenne ha nem lenne az,szinte alig tudtam járni,már táncoltam,és ennek köszönhetően mindig jó volt a tartásom,ami mai napig megmaradt,és örülök neki,mert ennek köszönhetem,hogy nincs sem x nem o lábam!:)
4/9 anonim válasza:
Ez a láb úgy, ahogy van, ronda. Görbe is, vézna is, formátlan, semmi szép nincs benne. De legalább a szoknya szép.
5/9 anonim válasza:
egyáltalán nem vészes:D
bnőmnek is ilyen lába van:D de gyönyörű az arca és döglenek utána a pasik:D
6/9 A kérdező kommentje:
és szerintetek ezen nem lehet változtatni?
az a gond,hogy elég nehezen hízok,sajnos ezt örököltem...de semmiképp nem lehet változtatni?
2011. ápr. 5. 21:07
7/9 anonim válasza:
Lábgyakorlatok ezerrel. Futás az mindenre gyógyír, szép feszes, formás lábaid lesznek tőle, valamint a tánc is sokat dob; nézz meg egy táncos lányt, milyen bomba lábai vannak. Ha minden nap fél órát foglalkozol a "virgácsaiddal", hamar meghálálja majd.
8/9 A kérdező kommentje:
be lesz tartva,köszönöm szépen :)
2011. ápr. 5. 21:46
9/9 anonim válasza:
Na azért ez genetika függvénye is. Nekem is ilyen a lábam és volt amikor fél éven keresztül napi 40 percet futottam és alapvetően nem változott csak kicsit feszesebb lett. Most hogy híztam egy 5-6 kilót már nem annyira látványosan görbe de amíg fiatal voltam és én se tudtam hízni addig a sportolás ellenére bizony ilyen volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!