Hosszú szőrszálakat mivel érdemes eltávolítani a lábról?
Mit veszel fel, hogy olyan sima lábakat akarsz? :))
Én az epilátort tudom ajánlani. Bár kicsit drága, de érdemes megvenni. Ja és, hogy ne járj úgy mint én : kérd a kímélőbbet, ami kb. 2ezerrel kerül csak többe és intim területen vagy akár hónalj részen is lehet használni. És nem halsz majd bele, mint én :D Azzal 1-2 hétig sima maradsz.
De marad az, hogy bemész pl. egy DM-be vagy Rossmannba és veszel gyantacsíkokat. Vagy elmész kozmetikushoz.
Én szilveszterre vettem különböző csillogó testápolókat is, most a Dove csillogóját akarom megvenni. Nagyon szépen mutat a sima lábon, meg máshol is :) már van olyan is amiben arany és amiben ezüst csillámok vannak :DDD majd a ruha színéhez választom :)
énis el vagyok hűlve hogy miért kell szőrteleníti a lábad. Én kifejezetten férfiasnak tartom a szőrös lábat a pasin. Hát, a srácok kezdenek nagyon elnőiesedni.
Jah, amúgy epilátorral szedd le, de fájni fog.
az epilátor lenne a legjobb?
egyik ismerős lánynak attól piros pöttyös lett a lába és a hegek csak később múltak el
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!