Hosszú szőrszálakat mivel érdemes eltávolítani a lábról?
Figyelt kérdés
A lábamat szeretném teljesen lecsupaszítani, azt szeretném ha legalább két-három hétig ne kelljen hozzányúlni, minél lassabban nöljön a szőr. Szilveszterkor elég puccos helyre megyünk nem szeretném ha probléma lenne.(16éves fiu)2008. dec. 17. 09:38
11/16 anonim válasza:
Én lány vagyok szóval tőlünk szinte már elvárják! Egyszerűen szerintem az a butaság, amit magadon csinálsz! Azt hiszed, hogy erre buknak a csajok? Szerintem gusztustalan, nem hogy örülné neki, hogy van benned valami "férfias", erre meg... áhhh, mindegy is, lehet nem egészen egyenes a fejlődésed, de az már egy más téma.
12/16 anonim válasza:
Valami enyhe szexuális zavara lehet a srácnak... Ez undorító! 15/L
13/16 anonim válasza:
Nektek nem mindegy, mit csinál?
Ő se szól bele a ti életetekbe, csak kérdezett valamit.
14/16 anonim válasza:
Csak azt mondd meg légyszi, hogy milyen puccos hely az, és miért lenne gond, hogy szőrös a lábad? Egyáltalán ki fogja látni?
15/16 anonim válasza:
gyanta a legjobb sztem:)
jja és engem meg az taszít ha egy srácnak ilyen fekete nagy szőőrőös lába van^o)
ha nem sötét akkor maradhat de sztem jobb ha nincs^o)
15/lány
16/16 anonim válasza:
Nem kell azért piszkálni mert szőrtelenít,csak végig kell nézni az embereken,hogy milyen figurák vannak.Van akin tetőtől talpig tetkó van,másokon mindenhol pirszing.Amíg másnak nem árt vele kit zavar?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!