Szőrtelenítsem a hátam is?
Figyelt kérdés
Sajnos több szőrrel lettem "megáldva" mint mások.Régen ez rettentően zavart,meg akkor még elég fiatal voltam,máson 2 szál se volt,rajtam meg egy őserdő veszett el.Ma már megbarátkoztam vele,és igazából nem is bánom annyira,hogy ilyen vagyok,de kezdek kinőni a tini korból,minden féle szempontból,testileg-lelkileg,érzem magamon.Csak az a gondom,hogy a hátam is szőrös vmilyen szinten.Pihe szőrök vannak rajta,de fekete,és a fehér bőrömön eléggé látszódik.Ha nyáron lebarnulok,már elfogadhatóbb 1 fokkal,de akkor se túl szép látvány szerintem.Most akkor álljak neki azt is szőrteleníteni?Talán epilátorral meg tudom magamnak csinálni,és akkor előbb-utóbb kikopna,ahogyan a karomon is már vhol szinte egyáltalán nem nő.
18/L
2011. ápr. 4. 21:35
1/2 hot_kiss válasza:
Ha Téged nagyon zavar, akkor csináld, de szerintem egyedül nemfogod tudni megcsinálni :/
2/2 anonim válasza:
Én ugyanilyen helyzetben vagyok, fehér bőr és sötét pihék. Nekem a derekamnál van, én minden nyáron kiszőkítem. Kb havonta csinálom meg, annyi idő alatt nő le. Úgy már nem vészes szerintem (bár jobban csillog a napon de egyébként nem is látszik és szőke pihék másoknak is vannak.) Szőkítőt a Dm-ben tudsz venni, kis zöld dobozban van a szőrtelenítő cuccok között.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!