Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Epilátor vagy gyanta?

Epilátor vagy gyanta?

Figyelt kérdés
epilátort használok, de nagyon hamar kinőnek a szálak. szerintetek a gyanta tovább tartana? sokan mondták már ezt, de nem értem, miért tartana tovább, mind a kettőnek ugyan az a 'működési elve', gyökerestül húzza ki a szálakat.
2011. ápr. 4. 16:30
 1/4 anonim ***** válasza:

Elvileg a gyantánál meg kell várni, hogy nem tudom hány mm-es megnőjön a szőrszál, hogy kitudja tépni. Az epilátornál ezt nem kell megvárni. Bár a gyantát én még nem próbáltam, de én az epilátora szavazok.

15/L

2011. ápr. 4. 16:55
 2/4 anonim ***** válasza:

Epilátornál is meg kell várni, hiszen ha nincs szőr, akit mit tépne ki ???

Az epilátort én azért nem ajánlom, mert rengeteg szőrt bent hagy, félbetép, rettenetesen fáj, sokáig tart. A gyanta jobb, egyáltalán nem fáj. Képzelheted, epilátorral volt, hogy ordítottam, itt meg meg sem mukkantam :D

Amúgy a hideggyanták nem érnek semmit, jobb a meleg. Én ezt ajánlom.

2011. ápr. 4. 17:07
 3/4 A kérdező kommentje:
nekem mondták már, h meg kell várni hogy minden szőr kinőjön akkor egyenletesen ki vannak jőve jobban együtt nőnek majd vissza... na az sem jött be. amúgy is ilyen nyomi vagyok, ha gyantáztatnom is hetente kellene az anyagi csőd lenne... lehet intimgyantára rá kéne szánnom magam csak szégyenlős vagyok. ha véletlen jobban megnő nagyon fáj az epilálás, de általában még időben lekapom, csak amikor kellemetlen, jó lenne kevesebbet szenvedni :D bár amikor a lábam legyantáztam magamnak szenvedések árán (hideggyanta) az sem volt jobb, ráadásul ezek a gyantacsíkok egytől egyik sz.rok. legalábbis szerintem fos az összes :D az erősebb szőröket meg otthagyja, intimen egyáltaln nem működik. talán a hozzáértők, de nagyon szégyenlős vagyok :$ :D
2011. ápr. 4. 17:11
 4/4 A kérdező kommentje:
nekem se a gyanta se az epi nem fáj. persze meg kell várni de sztem velem az a baj h hamar nő vissza vagy nem tudom. másnap már több milis szőr van ott ahol előző nap semmi :S
2011. ápr. 4. 17:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!