Gyanta vagy epilátor?
Figyelt kérdés
Hello. 15 éves vagyok, és tartósabb szőrtelenítést szeretnék mint a borotva. HÓNALJRA! (érzékeny a bőröm nagyon) Melyik a jobb? Gyanta vagy epilátor? És meddig tart a hatásuk? Melyik fáj jobban?2011. ápr. 20. 22:37
1/8 anonim válasza:
Mindenképp epilátor, mert egyrészt hosszútávon jobban megéri anyagilag, másrészt hónaljat gyantázni magadnak nagyon nehéz, az epilátort meg nagyon egyszerű használni. Én vagy 3 éve használom azt (hónalja is), nekem nagyon bevált.
2/8 A kérdező kommentje:
És nagyon fáj? :S
2011. ápr. 20. 22:43
3/8 anonim válasza:
hát én mindig összeszorítom a fogaimat epilálás közben :D eléggé fáj. Azon vagyok, hogy minél hamarább túlessek rajta. :D Gyantázás tényleg nehezebb
4/8 LeeWie válasza:
Fájni fáj, de gyorsan túl vagy rajta, és 2-3 hétig álmodban sem lesz szőr :)
5/8 anonim válasza:
a gyantát ajánlom, az epilátortól sebes lesz, nekem legalábbis. És nincs érzékeny bőrőm.
6/8 anonim válasza:
én is epilátor, jobban megéri és sokkal jobb.
7/8 anonim válasza:
Gyanta !
Epilátorozás közben legszívesebben ordítottam volna, a gyantát meg meg sem érzem.
8/8 anonim válasza:
Számomra a gyanta sokkal fájdalmasabb, de kinek mi. Én az epilátorra szavazok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!