Szexi/jó egy 162cm/60kilós lány? 85/C mellbőség, vékony derék, lapos has, nagyobb fenék, vastagabb combok? Kim Kardashian-hoz hasonló alak, csak kisebb mellekkel.
itt gyakori kérdéseken megkaptam, hogy fogynom kéne 10(!) kilót, ami szerintem nagyon sok, és mivel sportolok(box 2éve,úszás 7 éve)izmos vagyok, és nem hájas.(fél éve keztem bringázni, és már szép kerek fenekem van)
Nektek bejön az ilyen alak? arányos testem van:D
Szerintem vagy a mérlegetek rossz, vagy vasból vannak a csontjaid...xD
Én 10kilóval kevesebb vagyok nálad, de sokkal nem vagyok vékonyabb... Igaz, mellben kevesebb vagyok, de azért csak nem ennyivel. :D
Csinos vagy amúgy tényleg, bár a helyedben fejjel együtt ilyen képeket nem tennék fel, mert valaki még visszaél vele, és csizma-csipkés melltartó kombóban nehezen magyarázod ki magad. :P
második válaszoló vagyok újrta:
nekem kb. 55,4 kilónak kéne lennem és a legtöbb súlyom 54 kg. fel-le megy rajtam 2 és szeretném valahogy mostmár azt a súlyt elérni és megtartani...
amúgy tényleg nem sok a 4 kiló...
viszont én 54 kilón már ducinak érzem magam...
"viszont én 54 kilón már ducinak érzem magam..."
Nincs értelme rossz érzésekbe kergetned magad.
Láttad, hogy a kérdező képére a többség hogy reagált. Nem ez a megfelelő hely elemezgetni, de nekem a csaj a képen a 60 kg-val annyira tetszik, hogy 10percenként eszembe jut és újra ránézek a képére. Bizsergek ha látom, annyira szexi.
Inkább próbáld meg egy férfi szemszögéből is nézni a dolgot, ne a képletekhez próbálj igazodni.
Kérdező, te pedig a képeddel feldobtad a napomat :) köszi :D
30F
-hát, gondoltam rá, hogy talán arc nélkül kellett volna, de ha megfőztem, akkor meg is kell ennem:)
-54 kg-val csak akkor duci egy nő, ha 145 cm:) fel a fejjel:)
-30/F nagyon jól esik a bókod:)
Na én ezért szoktam írni,hogy két számból nem derül ki semmi.
Mivel régóta sportolsz,és az izomzat nehezebb mint a zsir nem számit,hogy 60 kg vagy mert nincs rajtad felesleg,max 2-3 kiló,de 10 biztos nem.Amugy nagyon szép alakod van,irigyellek:P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!