Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Szexi/jó egy 162cm/60kilós...

Szexi/jó egy 162cm/60kilós lány? 85/C mellbőség, vékony derék, lapos has, nagyobb fenék, vastagabb combok? Kim Kardashian-hoz hasonló alak, csak kisebb mellekkel.

Figyelt kérdés

itt gyakori kérdéseken megkaptam, hogy fogynom kéne 10(!) kilót, ami szerintem nagyon sok, és mivel sportolok(box 2éve,úszás 7 éve)izmos vagyok, és nem hájas.(fél éve keztem bringázni, és már szép kerek fenekem van)

Nektek bejön az ilyen alak? arányos testem van:D

2011. ápr. 4. 11:36
1 2 3 4 5
 31/41 anonim válasza:
Jò fej csaj vagy csetelhetnènk ha akarod
2011. ápr. 4. 12:12
 32/41 anonim ***** válasza:
Húúú, de szép vagy, egy grammot sem kell fogynod! :)
2011. ápr. 4. 12:16
 33/41 anonim ***** válasza:
1-2 hete volt hasonló kérdés. Egy 70 kg 175 cm magas csaj linkelt képet. Hozzád hasonlóan arányos és nagyon jól nézett ki. Ennyit arról, hogy 60 kg felett nem is nő a nő :D
2011. ápr. 4. 13:07
 34/41 anonim ***** válasza:

Szerintem vagy a mérlegetek rossz, vagy vasból vannak a csontjaid...xD

Én 10kilóval kevesebb vagyok nálad, de sokkal nem vagyok vékonyabb... Igaz, mellben kevesebb vagyok, de azért csak nem ennyivel. :D

Csinos vagy amúgy tényleg, bár a helyedben fejjel együtt ilyen képeket nem tennék fel, mert valaki még visszaél vele, és csizma-csipkés melltartó kombóban nehezen magyarázod ki magad. :P

2011. ápr. 4. 13:36
 35/41 anonim válasza:

második válaszoló vagyok újrta:

nekem kb. 55,4 kilónak kéne lennem és a legtöbb súlyom 54 kg. fel-le megy rajtam 2 és szeretném valahogy mostmár azt a súlyt elérni és megtartani...

amúgy tényleg nem sok a 4 kiló...

viszont én 54 kilón már ducinak érzem magam...

2011. ápr. 4. 14:26
 36/41 anonim ***** válasza:

"viszont én 54 kilón már ducinak érzem magam..."

Nincs értelme rossz érzésekbe kergetned magad.

Láttad, hogy a kérdező képére a többség hogy reagált. Nem ez a megfelelő hely elemezgetni, de nekem a csaj a képen a 60 kg-val annyira tetszik, hogy 10percenként eszembe jut és újra ránézek a képére. Bizsergek ha látom, annyira szexi.

Inkább próbáld meg egy férfi szemszögéből is nézni a dolgot, ne a képletekhez próbálj igazodni.

Kérdező, te pedig a képeddel feldobtad a napomat :) köszi :D

30F

2011. ápr. 4. 14:39
 37/41 anonim ***** válasza:
hát te biztos nem 62 kg vagy....
2011. ápr. 4. 19:16
 38/41 A kérdező kommentje:

-hát, gondoltam rá, hogy talán arc nélkül kellett volna, de ha megfőztem, akkor meg is kell ennem:)

-54 kg-val csak akkor duci egy nő, ha 145 cm:) fel a fejjel:)

-30/F nagyon jól esik a bókod:)

2011. ápr. 4. 23:04
 39/41 A kérdező kommentje:
dede:) 60 kiló vagyok, csak sokat sportoltam kis gyerek koromtól kezdve:D
2011. ápr. 4. 23:05
 40/41 anonim ***** válasza:

Na én ezért szoktam írni,hogy két számból nem derül ki semmi.

Mivel régóta sportolsz,és az izomzat nehezebb mint a zsir nem számit,hogy 60 kg vagy mert nincs rajtad felesleg,max 2-3 kiló,de 10 biztos nem.Amugy nagyon szép alakod van,irigyellek:P

2011. ápr. 8. 18:44
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!