Szexi/jó egy 162cm/60kilós lány? 85/C mellbőség, vékony derék, lapos has, nagyobb fenék, vastagabb combok? Kim Kardashian-hoz hasonló alak, csak kisebb mellekkel.
itt gyakori kérdéseken megkaptam, hogy fogynom kéne 10(!) kilót, ami szerintem nagyon sok, és mivel sportolok(box 2éve,úszás 7 éve)izmos vagyok, és nem hájas.(fél éve keztem bringázni, és már szép kerek fenekem van)
Nektek bejön az ilyen alak? arányos testem van:D
hát figy van aki az ilyen extrém véknyakat szereti de a fiúk nagyon nagy része nem szereti az anorexiás csajokat :D most egy ember ezt írja ne foglalkozz vele... nem kell fogynod semmit :P
de most komolyan, van barátod? :D
"csak teljesen leblokkol a tag, aki azt írta, hogy fogyjak 10 kg-t"
Ne foglalkozz vele. Sok a kamu adat testsúllyal kapcsolatban. Sok mindenki kevesebbet mond a valóságnál, ezért lehet hogy soknak gondolod a sajátod.
A férfiakat jobban érdekli, mit látnak, kit érdekel, mit mutat a mérleg. Amíg többen is mondjuk, hogy jól nézel ki, ne törődj a számokkal :)
30F
Kár, pedig még jó fejnek is tűnsz :(
Na jó, ha nem így képzelted el, hát hogy? Merre szoktál járni, ha ezen múlik véletlenül összefuthatunk máshol is =D
12:09
nem neked küldtem privátot?
amúgy köszönöm:$
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!