December óta tökéletességmániám van és nagyon hamar megundorodom egy fiútól. Nameg.11 éves vagyok és ápr.24 én 12 leszek, utána van 1 évem, mert 12-13 éves koromra szeretnék 1ső csókot. Ez nagy baj? Milyen érzés csókolózni azonkívül h jó?
nincs ezzel semmi baj,de nem értem,hogy te rendszerezed a fiúkat???Az első csók jó,de nem úgy menj bele hogy üvegeztek meg hasonlók...
Nem úgy az igazi..
Azzal akivel tényleg szeretnéd...
Fiatalság bolondság...
11 évesen még ne is vágy komoly kapcsolatra vagy valami. Meg nem értem ezt a "van egy éven" mintha kötelező lenne, hogy már pedig egy év mulva ezen és ezen a napon nekem csókolóznom kell. Ez nem így megy. Vagy ha igen az már rég rossz... Ha meg magától jön és olyannal lesz meg az első csók akit szeretsz vagy tetszik, akkor mindenféle képpen kellemes érzés lesz:)
KISLÁNY VAGY MÉG nagyon!
Az írásodból, a mondataidból nagyon ez jön le. 2 évet még várj vele, nem maradsz le semmiről.
én nemsokára 14 leszek, de közel sem kerültem a csók élményéhez, de egyáltalán nem bánkódom, eddig nagyon görcsöltem, hogy úristen, mi lesz velem, ha nem csókolózom 13 évesen?!!!
De most már rájöttem, hogy nem kell siettetni semmit, majd eljön a nagy pillanat, talán csak a gimiben, de egyáltalán nem bánom, hogy nem estem túl ezen 11-12 évesen :)
Hogy micsoda? Ne máár, ez komoly? 11 évesen te PASIZOL? És egy héten eddig 3 pasid volt? LOL... Még kislány vagy, mit akarsz? Még talán azt se tudod mi az a szerelem... Hogy a későbbiekbe mennyire megfogod ezt bánni!
15/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!