1/14 anonim válasza:
hááát.kéne rajta még dolgozni.ha most elkezded,nyárra sokkal formásabbak lesznek!!
2/14 anonim válasza:
nem vészes,de szerintem kezd el futni
3/14 anonim válasza:
Elég vastag. Szerintem is kezdj el futni, stb. Az a lényeg, hogy mozogj. Esetleg menj táncolni. Ha nem sikerül kicsit fogyni róla, akkor ne hord ennyire rövid, szűk nadrágot, inkább valamilyen bővebb fazont válassz!
4/14 anonim válasza:
Szerintem csinos a lábad. Formás.
5/14 anonim válasza:
Mostanaban ket Enemmel küzök. Az egyik a normalis, a masik pedig igyekszik megfelelni a mai elvarasoknak.
Az igazi Enem azt mondja, hogy semmi gond a labaddal, mert nagyon bejönnek es ha a szemelyiseged rendben lenne, ez lenne az utolso amibe bele tudnek kötni.
Viszont, ha a mai elvarasoknak kellene vlaaszolnom es azok alapjan amiket a Nök elvarnak, akkor azt mondanam, hogy fogyokurazz, legy 47kilo es nehogy legyen a testeden barhol egy aprocska hiba is, mert akkor mehetsz a selejtbe.
6/14 anonim válasza:
Ha súlyemelő vagy,akkor nem is olyan rossz,sőt,kimondottan csinos!:)
7/14 anonim válasza:
a hasadon van haj, a labadon is. kicsi sport nem artana
9/14 anonim válasza:
nincs nagy gond, de sportolj!!!hidd el ez a legfontosabb
10/14 anonim válasza:
Dehogy vastag. Tök jó lábaid vannak! ;) A mai divat, hogy légy gebe hülyeség, remélem lassan lecseng. Ha téged zavar esetleg sportolhatsz, futsz, teniszezel stb. De így is szépek, légy büszke a testedre, legyen önbizalmad és 1000× gyönyörűbb leszel, ha ez sugárzik rólad, mint az akinek kiállnak a csontjai. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!