Hajmodellkedés. Hallottam hogy a hajmodelleknek fizetnek azért hogy megcsinálhassák a hajukat a fodrász tetszése szerint. Hol találok ilyen fodrászokat?
szoktak hírdetni újságokban, de ha besmész egy fográszatba ott is tudnak infót adni erről.
egyébként ha tényleg olyan szép a hajad, hogy el tudnál vele menni modelkedni, akkor inkább ne. kár lenne a szép hajadért. volt egy ismerősöm akinek a gyönyörű szép hosszú haját levágták majdnem hogy kopaszra. aláírod a papírt, és a hajadnak reszeltek.
voltam én is hajmodell..
fodrászatba megtudod kérdezni.
nekem a derékig érő természetes barna hajamat,levágták vál alá 1-2centivell,szőkére festették,pink vizszíntes melírt tettek bele,és nem kaptam 3ezret sem.
jol gondold meg.
A következő ügynökségek szoktak hajshow-ra modelleket küldeni: Diamond Models Rivercast, Netcasting, Jademodels. Általában 10-15 ezer Ft-ot kapnak a modellek.
Vagy keresd meg az iwiwen Mali Ildit, ő szokott hajshowkra vinni lányokat, hallottam, hogy ott a modellek 50-80 ezer Ft-ot is megkaptak egy showért!!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!