Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Mit utálsz és mit szeretsz...

Mit utálsz és mit szeretsz magadon/magadban a legjobban (külső és belső tulajdonságaid)?

Figyelt kérdés

1.Mit szeretsz magadban/magadon?

2.Mit "utálsz" magadban/magadon?

2011. ápr. 2. 08:52
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
100%

Hogy szeretek új embereket megismerni, belevaló típus vagyok, szeretek mozogni :)

Magamon pedig az arcomat meg a lábam meg a fenekemet szeretem :)

Amit nem szeretek az az hogy néha bunkó vagyok az emberekkel, naív vagyok, és néha hasonlítgatom magam az emberekhez. ( de erről már leszokóba vagyok :D )

és magamon a csípőmet nem szeretem mert lehetetlen rá nadrágot találni ami tetszik is és jól is áll :D és a hasamat sem szeretem tulzottan mert többiek mindig mondják h lapos meg feszes meg etectec minden de én mégsem látom elég feszesnek.

15/L

2011. ápr. 2. 13:32
 12/21 anonim ***** válasza:
100%

1.Külsőleg szeretem a szemeim,a kézfejem,imádom,hogy magas vagyok,és ami vicces,hogy szeretem az állam:D,mert olyan határozott,vagy nem is tudom milyen:D

Belsőleg a humorom,hogy tudok titkot tartani,és akit szeretek,azt nagyon szeretem.

2.Külsőleg nem szeretem a hajam,mert gyorsan zsírosodik,az orrom,mert oldalról nagy,túl széles a csípőm,a lábfejem,mert nagy.

Belsőleg nem szeretem,hogy túl hirtelen,hangulatfüggő vagyok,nagyon makacs,vakmerő,cselekvés előtt nem igazán gondolkozom.

19/L

2011. ápr. 2. 13:39
 13/21 anonim ***** válasza:

első vagyok,a többi hozzászólásban láttam,és eszembe jutott hogy elfelejtettem:)

Még hozzátenném az 1. ponthoz....

Hogy imádom a szemeimet,akkorák a szempilláim,és olyan sűrű mint ha mű lenne....:)

Ennyit akartam még:)

2011. ápr. 2. 14:10
 14/21 anonim ***** válasza:

Belsőleg:

+őszinte,segítőkész,kedves

-akaratgyenge,bizalmatlan

Külsőleg:

+szép az arcom, fenekem :D

-nagy a hasam :(

2011. ápr. 2. 14:33
 15/21 Bogee123 ***** válasza:

1.külsőleg: szeretem a barna szemeimet, a középvastag számat, az arcformám is..:D a lábaimat(az egészet ahogy van), a hajam(habár nekem senem göndör senem hullámos és nem egyenes...amióta frufrum van, azóta változóó :) ,mivel erős csontozatú lány vagyok, nem látszok annyi kilónak mint ami vagyok, tehát..:)

1.belsőleg: jószívű vagyok, kedves és megértő, hülyee :D(jóértelemben bolondos), aranyos, stb.

2.külső: nem szeretem a karomat, mert anyától örököltem, hogy olyan fura a bőröm hogy érdes és mintha pattanás lenne, de nem az..nyáron eltűnik, télen előjön :S aztán.. nem szeretem a fenekem sem pedig a mellem mert nem elég nagy :/ kb. ennyi

2.belső: rohadtul kétszinű, képes vagyok erre: van az egyik bnőm és van egy másik, az egyiknek a másikat, a műsiknak az egyiket beszélem ki, de van amikor nem csinálo ezt csak amióta utűlok egy csajt ez van :S meg...tökéletességmániás ami azt jelenti, hogy nekem pont az kell amit elterveztem, egy olyan nem jó, amiben van olyan hiba ami nekem nagyon észrevehető akkor megundorodom! :O naon sokat számít nekem a külső..enyiih...

2011. ápr. 2. 19:03
 16/21 anonim ***** válasza:

kulsoleg :

+ szeret az arcom,a majdnem fekete szemem,a testem,az alakom,a seggem egyszoval a kulsommel megvagyok teljesen elegedwe,senkiwel nem cserelnek.

- nincs :D

belsoleg:

+ joszivu,oszinte

- neha kicsit nagykepu,es tul hamar megsajnalok embereket... ez nemtudom hogy pozitiv,vagy negativ tulajdonsag.

15/L

2012. márc. 26. 19:40
 17/21 anonim ***** válasza:

* szeretem

( utolso vagyok.)

2012. márc. 26. 19:41
 18/21 anonim ***** válasza:

Szeretem:

Külsőleg: A szemem, a hajam, a szám, ami bár közepes, de szép formája van, az arcformám, mert olyan lágy, mégis határozott:D deréktól felfelé mindent, deréktól lefelé a vádlim, és a lábfejem, ami pici, és szerencsére (lekopogom!) nem bütykös. Köszönöm gének!

Belsőleg: Nagyon megbízható vagyok, nehezen lehet félrevezetni, könnyen túljárok valaki eszén, ha tervet forral ellenem:D, könnyen bosszút tudnék állni az embereken, de nem teszem, mert nagyon lelkiismeret furdalásos vagyok, mosolygós vagyok(ez nem tudom mennyire belső), könnyen fel tudok vidítani embereket, mert szeretem ha boldogok az emberek.

Utálom/nem szeretem:

Külsőleg: a fenekem, combom ami mozgás közben igazán tud rezegni, az orrom, ami bár közepes méretű, van rajta egy kis pukli, a szám feletti anyajegy, a szemöldököm, ami sűrű, gyorsan visszanő sajnos, nagyon szőrösödő vagyok, nagyon sápadt a bőröm, mikor kékes, mikor rózsaszínes, és mikor sárgás a tónusa. :( És a sok striám, amivel nem tudok mit kezdeni... Ezt már nem köszönöm gének! :D

Belsőleg: nehezen nyílok meg, könnyen félreértem a dolgokat, nem tudok haragudni az emberekre(főleg azokra nem, akik megérdemelnék!), könnyen elsírom magam, eléggé könnyen döntök elhamarkodottan, és túl határozott vagyok a döntéseimben, hiába tudom, hogy akár simán lehet az rossz is. Persze van még egy csomó rossz belső tulajdonságom, de estig írhatnám. :D

2012. aug. 12. 16:58
 19/21 anonim ***** válasza:

1. A szememet.

2.Az orromat,a fenekemet és a lábamat.

2013. febr. 9. 18:39
 20/21 anonim válasza:

Szeretem, hogy okos, vicces vagyok, a hajam szép, de utálom, mert nehéz vele... :D

Utálom az orrom, a fejem, az arcom, a testem stb...

Belső: vannak rossz tulajdonságaim...

2015. febr. 10. 20:06
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!