13 éves vagyok nagyon kicsik a melleim. Jó ötlet ha kitömöm a mellem?
Figyelt kérdés
2009. febr. 26. 20:56
21/28 A kérdező kommentje:
ok:) megnyugodtam
2009. aug. 1. 23:43
22/28 anonim válasza:
én inkább azt kívánom bár kicsike lenne:S
23/28 anonim válasza:
13 vagyok, nekem is kicsi, csúfolnak is miatta, mégse tömöm... úgyis észrevennék és még többet cikiznének...
24/28 A kérdező kommentje:
nem tömöm ki.köszike a válaszokat :S:)
2009. szept. 6. 08:30
25/28 Funktasztikus válasza:
LoL akkor lenne bukás majd mikor késöb a pasiddal lefeküdsz és kiderül hogy tömve vannak nagy égés lesz utána hire megy és.....ja és a pasi ot fog hagynii...
13/F
26/28 anonim válasza:
Nem.:S egyszer lebuksz és nagyon égsz..://
13 éves vagyok én is igaz nekem 80/B -s de nagyon utálom. ez amugy még sokat fog változni.. m,eg a kismellűek nagyot szeretnének a nagymellűek meg kicsit..:$
27/28 anonim válasza:
Sztem ne tömd ki én is 13 vagyok és még nekem se kezdett el nőni, de még egy kicsit se! akkora mint egy ovisnak azaz semekkora. ha kitömöd akkor nem tud megnőni...
28/28 anonim válasza:
énis 13 éves vagyok.néhány osztálytársamnak nagy néhánynak kicsi és sose téma nálunk a mell.az egyik o.tásamnak is pici mint nekem és teljesen jól nézki.jól öltözködik van stílusa teljesen rendben van a csaj mell nélkül is.és nagyon bírom :D majd lesz nyugi :Pvárd ki.énis azt csinálom
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!