Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » 13 éves vagyok nagyon kicsik...

13 éves vagyok nagyon kicsik a melleim. Jó ötlet ha kitömöm a mellem?

Figyelt kérdés
2009. febr. 26. 20:56
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
100%
Ne hulyeskedj mar!13 evesen mit akarsz???En 14 vok es nekem is kicsik de meg soha se fordult meg a fejemben,hogy kitomjem,mert ez nagy marhasag,egybol meglatszik,hogy nem igazi es az nagyon gaz.ugye nem akarod hogy rajtad rohogjenek?Ne foglalkozz ijlyn hulyesegekkel...nem eri meg meg neves szorakozz a barataidda les ilyesmivel ne foglalkozz,majd ra er az kesobb.
2009. febr. 28. 09:32
 12/28 anonim válasza:
62%
Imádom ha pici a cici :D
2009. febr. 28. 11:55
 13/28 anonim ***** válasza:
100%

Kislány, 13 évesen az a normális ha nagyon kicsik! Ha két görögdinnyével mászkálnál nemcsak azok a baromállak fiúkortársaidtól hanem a hátfájástól is szenvednél rövid időn beül...

Nem értem mit kell már 13 évesen ilyesmivel foglalkozni...persze "13 éves vagyok pasi kell smink nagy mell, és 18 évesen majd még tömetek bele szilikont is, jujj és mikor veszthetném már el végre a szűzességem, úgy akarom már..."

Istenem mit kell úgy sietettni 100 éve a nőknek 25 évesen jött meg...és a melük s nőtt 12 évesen mégse nyafogtak hogy kicsi a mellük, inkább játszottak beszélgettek és jó érezték magukat gyerekként, nem ez volt a legfőbb gondjuk!

2009. márc. 1. 12:58
 14/28 anonim válasza:
100%
A melltartót tömd ki ha már tömni akarsz!
2009. márc. 8. 10:32
 15/28 A kérdező kommentje:
értem:(
2009. márc. 12. 20:36
 16/28 A kérdező kommentje:

figyu!!!! de csak azért akarom,mert 13 éves vok,augusztuban már 14 :ssss

már az osztályban mindekinek van melle csak nekem nem :S

égő nem?:S és pár lányok is kitömik!!!

csak azért mert még kicsit soványka,fejletlen vagyok!

és ezért akarom!!!:)

2009. márc. 16. 16:51
 17/28 A kérdező kommentje:
és nem a pasik miatt akarom ezt csinálni!!!!
2009. márc. 16. 16:52
 18/28 anonim ***** válasza:
100%
Jaj mar ne haragudj de annyira feltudnak huzni az ilyen kerdesek,de tudodmit tomd csak ki,csinalj jo nagyokat,azzal tutira leegsz de kemenyen...akkor majd egy eletre elmegy a kedved a tomogetestol:P
2009. márc. 17. 14:54
 19/28 anonim ***** válasza:
tudod én 14 vagyok az én melleim nagyok de mit érek el velük csak felkeltem a 20-on évesek figyelmét akik hiddel nembarátkozni akarnak......am meg az 1ik oszt.társam is ilyen mint te neki van 1edül kismelle és kitömte de úgy h óriási lett kicsit fura h 1 éjszaka alatt olyan lett mint Pamela Anderson...mindenki csak kinevette főleg akkor amikor tesi előtt az mikor öltöztünk kiesett a tömés.....:S:S ne csinálj magadból hülyét am meg valszínüleg azért ilyen mert nagyon sovány vagy vagy mert örökölted de ez 10000000% h még nőni fog:)
2009. jún. 20. 19:18
 20/28 anonim válasza:
szerintem ne én 12 vagyok és akkorák a melleim:Smár néha azt mondom h levágomxDszerintem ne tömd ki mert az látszana.egyik barátnőm is kitömte de ne tudd meg mi lett vele...
2009. júl. 28. 07:46
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!