Lányok! Ti szörtelenítitek a kezeteket? Ha igen, mivel? 16/L
Figyelt kérdés
2011. ápr. 1. 18:19
11/18 anonim válasza:
előző! teljesen igazad van,szerintem felesleges olyannak szőrtelenítenie akinek pici pihéi vannak esetleg.
nekem sajnos nincs,így muszáj.. én is epilátorral szoktam,nem kellemes,de 2 hétig biztos nem nő vissza semmi,és egy idő után ritkul is már :) nekem foltokban már nem is nől vissza! amugy meg pár száz forintért egy kozmetikus is legyantáz (nálunk azt hiszem 800 ft),de ha bnődet vagy anyukádat megkéred biztos segítenek :)
12/18 anonim válasza:
én nem, mert szőke szőrszálaim vannak és fehér bőröm, nem látszik. vannak osztálytársaim akiknek sűrű fekete prém borítja a karjukat, de hát az ő dolguk.
13/18 anonim válasza:
nekem sajnos elég hosszú és sötét szőrszálaim vannak, iszonyatosan zavar:S
epilátorral szedem..
16/18 anonim válasza:
nem :D
szőke a szőr a kezemen és nem nagyon látszik. fölösleges
17/18 anonim válasza:
Láb és hónalj oké, de szerintem a kéz hülyeség, ha nem vagy olyan, mint egy orangután (elnézést, durva példával próbáltam élni :)). Nekem viszonylag kreol bőröm van, a szőrszálak, meg pár árnyalattal sötétebbek, láthatóak, de nem feltűnő. De nem szőrtelenítem, akinek nem tetszik ne nézze. :)
18/18 anonim válasza:
mindig szoktam, anya legyantázza:)))
15/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!