Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Lányok! Ti szörtelenítitek a...

Lányok! Ti szörtelenítitek a kezeteket? Ha igen, mivel? 16/L

Figyelt kérdés
2011. ápr. 1. 18:19
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:

előző! teljesen igazad van,szerintem felesleges olyannak szőrtelenítenie akinek pici pihéi vannak esetleg.

nekem sajnos nincs,így muszáj.. én is epilátorral szoktam,nem kellemes,de 2 hétig biztos nem nő vissza semmi,és egy idő után ritkul is már :) nekem foltokban már nem is nől vissza! amugy meg pár száz forintért egy kozmetikus is legyantáz (nálunk azt hiszem 800 ft),de ha bnődet vagy anyukádat megkéred biztos segítenek :)

2011. ápr. 1. 20:31
 12/18 anonim ***** válasza:
én nem, mert szőke szőrszálaim vannak és fehér bőröm, nem látszik. vannak osztálytársaim akiknek sűrű fekete prém borítja a karjukat, de hát az ő dolguk.
2011. ápr. 1. 20:36
 13/18 anonim ***** válasza:

nekem sajnos elég hosszú és sötét szőrszálaim vannak, iszonyatosan zavar:S

epilátorral szedem..

2011. ápr. 1. 20:39
 14/18 anonim ***** válasza:

Epilálom.

18L

2011. ápr. 1. 21:14
 15/18 anonim ***** válasza:
Igen , epilátorral.
2011. ápr. 1. 22:19
 16/18 anonim ***** válasza:

nem :D

szőke a szőr a kezemen és nem nagyon látszik. fölösleges

2011. ápr. 2. 14:46
 17/18 anonim ***** válasza:
Láb és hónalj oké, de szerintem a kéz hülyeség, ha nem vagy olyan, mint egy orangután (elnézést, durva példával próbáltam élni :)). Nekem viszonylag kreol bőröm van, a szőrszálak, meg pár árnyalattal sötétebbek, láthatóak, de nem feltűnő. De nem szőrtelenítem, akinek nem tetszik ne nézze. :)
2011. ápr. 2. 22:32
 18/18 anonim ***** válasza:

mindig szoktam, anya legyantázza:)))

15/L

2011. ápr. 4. 17:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!