CSukló tetoválás tapasztalatok?
Jövő héten megyek tetováltatni. A Csuklóm belső felére csináltatom a Believe szót. Tudom hogy érzékeny hely mert ott a legvékonyabb a bőr de felvagyok készülve a legrosszabra.
2 dolog aggaszt. Félek hogy a kezem elmozgatom majd illetve nagyon eres... nemtudom lehet hülyeség és már az idegesség teszi de meg tud pattani egy ér közben???
Minnél jobban félsz,annál kellemesebb csalódás lesz a vége!
A festéket a bőr harmadik rétegébe juttatják be.. nem hiszem, hogy bármi elpattanna. Nekem a kulcscsontomnál van, és én is féltem, hogy ha csonthoz ér megmozdulok vagy valami. De simán ki lehet birni! :)
Köszike:)
Hát én is ezt az elvet csinálom hogy inkább most ráparázok mert nem tudom milyen érzés vár és inkább lepődjek meg hogy nem is annyira durva...:)
Ruha,cipő,vagy táska reklám leszel??
Ha jövődre gondolsz, akkor mindenképp ruhával fedhető helyre készíts tetoválást. Már ha ez létfontosságú...
Egyébként a "Believe" az így nem értelmes, már ha a "hinni" vagy "hit" szóra gondoltál.
kész... nemfájt :)
és nem a believe lett :)
Szia!
Én hatodikán megyek és én a skíscraper szót fogom a csuklómra tetováltatni...kb mennyi idő volt maga a tetoválás?mihez tudod a legjobban hasonlítani?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!