Az alakodra 1-10ig mennyi pontot adnál?
Figyelt kérdés
nemed,korod?
:)
2011. márc. 31. 16:54
21/28 anonim válasza:
10/6, fogyózom, már fogytam de ha lefogytam remélem 10-et adhatok rá
23/28 anonim válasza:
7: kicsi a vádlim, vastag a combom, kicsi a mellem, nem elég izmos a hasam. A többi jó:) Igen, elég maximalista vagyok magammal szemben.
25/28 anonim válasza:
10/6
Éppen ma néztem meg magamat jó alaposan a tükörben. A csípőm nagyon széles, ráadásul most némi felesleg is lerakódott, a combjaim nagyon szélesek de érdekes mert eddig gyűlöltem őket, ma a tükörben mégis kifejezetten szépnek láttam. A fenekem viszont hatalmas, nagyon utálom, aránytalanul széles és kidudorodó. A derekam viszont zavarba ejtően vékony a csípőmhöz képest.
17/L
160 cm magas vagyok és 58-59 kg.
27/28 anonim válasza:
10/4-5
167 cm-hez 63 kg vagyok. :SS
De már fogytam 11 kg-t. :)
A fenekemmel teljesen rendben van minden, a hasamat, a hátamat[ezt talán a legjobban] nagyon utálom. A combjaim azok kicsit vaskosak még, a felkarom pedig hájas. xD
Még szeretnék 10 kilót fogyni, és remélem akkor már 10est adok az alakomra. :)
14/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!