Rendelt már valaki az ekszershop.eu oldalról? Megbízhatóak? Mennyi időre jön meg az áru?
Figyelt kérdés
Csak azért kérdezem, mert én rendeltem tőlük és az oldalon az áll, hogy teljesített fizetéskor a megrendelés követésénél szerepel a "fizetve" szó. Már 2 hete, hogy kifizettem és semmi, email-ekre nincs válasz. Az oldalon pedig olyan véleményeket olvastam, hogy megbízhatóak, küldik az árut és meg vannak velük elégedve... kicsit már félek, hogy nem fogják küldeni.2011. márc. 29. 11:28
1/4 anonim válasza:
Nekem leginkább drágának tűnik. Akármelyik plázában ugyanezeket megkapod, jóval olcsóbban, és nem csak egy fotót látsz.
2/4 Tüncci válasza:
Szia!
Én többször rendeltem már az ekszershop.eu oldalról. Az ékszerek gyönyörűek a valóságban is. Plázában még nem láttam ugyanezeket és az áruk sem vészes..
3/4 anonim válasza:
Bárhol fele ennyiért megkapod. Ráadásul folyamatosan spam leveleket küldenek. Senkinek nem ajánlom.
4/4 anonim válasza:
Az az igazság, hogy az utóbbi időben gombamód szaporodtak a különböző ékszer webáruházak és sajnos nem mindig mindenki megbízható. Nagyon utána kell már járni, hogy ki bejegyzett cég, milyen infók vannak róla a neten stb. (persze ez most nem azt jelenti, hogy a fent írt céggel gond lenne, csak általánosságban írom).
Én a [link] oldalról szoktam rendelni. Nagyon szép ékszereik vannak. Bizsu a zöme, bár van egy-egy ezüst is, de mindenképpen igényes és különleges darabok. Gyorsak és a legfontosabb, hogy megbízható, tisztességes cég.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!