Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Most kinek van igaza? Padlón...

Most kinek van igaza? Padlón az önbizalmam

Figyelt kérdés

A suliban a fiúk szerint kövér és csúnya vagyok, míg akik nem suliból ismernek jó csajnak tartanak. Ez most hogy van? Nagyon fáj, mert tudom, hogy nem vagyok szép, nem kell minden nap többször közölni:'(

13L

2011. márc. 27. 17:27
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
én örülnék ha ilyen szép arcom lenne :$
2011. márc. 27. 19:14
 12/17 anonim válasza:
Szia ne halagss rájuk ha ők csúnyának tartanak akkor nincs szemük a széphez ,te gyönyörű nő vagy aki ilyen gyerekes dolgokkal csúfol azzal nem kell foglalkozni mert még ha külső száítana (ami nálad igen is szép) de a delső értékeid 100% hogy nagyobbak mint pl: azé aki csúfol. Tudom hogy nehéz nem foglalkozni a csúfolókal de ha egyszer is erősen vissza vágsz akkor békén hagynak de ha csak úgy oda mondasz valamit akkor még jobban tetszeni fog nekik hagy rosszul érzed magad.
2011. márc. 27. 19:38
 13/17 anonim válasza:
Már tettél egyszer fényképet magadról 2 hónapja és akkor is írtam h nem vagy csúnya.
2011. márc. 27. 19:54
 14/17 anonim válasza:
Szerintem szép, igényes, szemrevaló lány vagy a kép alapján. Akik csúfolnak, ha fiúk, akkor tetszel nekik, ha lányok, akkor meg irigyek rád. Szerettem volna így kinézni, mikor annyi idős voltam mint Te. Csak én túl gebe voltam.
2011. márc. 27. 20:40
 15/17 anonim ***** válasza:
Szép vagy! Semmi baj nincs veled! :D Nyugi! Az osztálytársfiúk kötelességüknek érzik piszkálni a lányokat. Ne is foglalkozz velük. (vagy hívd ki őket kick-boxolni! XD)
2011. márc. 27. 20:47
 16/17 anonim ***** válasza:
Szia! Az első vagyok. Tudtam, hogy nagyon szép vagy! :) Nem normálisak, akik az ellenkezőjét állítják! Sok lány megirigyelhetné a szépséged! :) Tényleg nagyon szép lány vagy! :)
2011. márc. 28. 07:12
 17/17 anonim ***** válasza:
Ők csak buta kisfiúk. Pár év múlva meg majd futnak utánad. Véletlenül sem vagy csúnya.
2011. márc. 28. 08:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!