16 éves csaj vagyok, szerintetek ciki, ha télen és kora tavasszal én nem borotválom a lábam? Ki csinálja még ugyanezt?
Figyelt kérdés
Azért mert úgy vagyok vele, hogy akkor más úgyse látja, mert pasim sincs stb. és már rendes férfias szőr nő a lábamon, de csak akkor borotválom, ha már olyan meleg lesz, hogy rövidebb nadrágot lehet hordani.2011. márc. 27. 11:56
11/18 anonim válasza:
Igen igazad van, idézőjelbe kellett volna tennem az igénytelent.
12/18 A kérdező kommentje:
Örülök neki, hogy nem csak én vagyok így! Amúgy én nem tesizek a suliban, ezért nekem nincs tesi órai átöltözés! :)
Ezért senki sem lássa.
2011. márc. 27. 16:14
13/18 anonim válasza:
Kedves utolsó hozzászóló!
Akkor engedelmeddel az én szememet meg hadd szúrja már ki az,hogy nem ismered a mondatkezdő nagybetűt.:D
14/18 anonim válasza:
Én is pont így vagyok, néha leszedem a szőrt, de rendszeresen nem. Tesin is hosszúgatyát hordok, a fél perces átöltözés miatt meg nincs kedvem ezzel szórakozni...
16/L
15/18 anonim válasza:
Én egészségügyi okokból nem szőrtelenítek ilyenkor, mivel van egy bőrbetegségem, amivel összefügg szőrtüsző gyulladásom, ezért inkább hagyom, pedig rohadt igénytelennek érzem magam miatta, de szerencsére csak én látom.
16/18 anonim válasza:
Bár én epilálok, hetente kell csak megismételnem, de volt hogy télen nem volt kedvem hozzá - meg amúgy se látja senki se akkor.
15/L
17/18 anonim válasza:
nem gáz :) mikor hosszú nadrág szezon van akkor úgyse látja senki. csak tesióra előtt szoktam, mert ott kötelező a rövidnaci télen-nyáron :) meg persze ha a barátommal találkozom. máskor nem :)
18/18 A kérdező kommentje:
Tényleg jó, hogy nem csak én vagyok így vele.
Nagyon szuper, hogy más is gondolkodik így, és nem csak én.
Köszönöm a válaszokat!! :-)
2011. márc. 29. 13:20
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!