11/31 anonim válasza:
a hajd igénytelen hatást kelt mert csak szana-szét áll, nincs formája ( egyébként tetszik a hossza, mióta növeszted?) 10/5
12/31 anonim válasza:
Nekem sem tetszik a hajad,valamit kezdhetnél vele,sok mindent kihozhatnál belőle :)
És olyan átlagos vagy.
10/5
15/31 anonim válasza:
22:37
XDDD
tényleg hasonló
mondjuk még fiatalka vagy arcból ítélve. a hajad tényleg igénytelen hatású, de a hossza miatt vágathatnál valami csini frizurát.
16/31 anonim válasza:
Hajaddal csinál valamit mert túl hosszú!
Oké hogy egyedi meg rohadt régóta növeszted gondolom, de akkor se vmi előnyös.
Arcra egy 10/6-ot adnék, MELLesleg meg jó vagy:)
És szerintem 15 lehetsz.
17/31 anonim válasza:
Szerintem elsősorban a szemöldököddel van baj: furcsa az íve, amitől olyan kis szomorkásan csodálkozó a tekinteted. Persze erről nem tehetsz, van akinek így nő. Ha tudsz, akkor valahogy változtass rajta. A hajadat is megcsinálnám: maradhat a hossza mert szép, de rétegekben lehetne rajta rövidíteni, hogy dúsabb legyen.
18/31 anonim válasza:
Nekem csak egy valaki tetszik az nem más mint a barátnőm!!
Viccen kívül nekem csak ő tetszik ezért 10/0
19/31 anonim válasza:
Nő létemre a melleden nekem is megakadt a szemem.Hajad igénytelen vágass valami szép formát neki szemöldököd szedesd ki.13-15 év körül lehetsz. 22/L
20/31 anonim válasza:
10/3, szerintem elég csúnyácska vagy és ez a haj is szörnyű...
és 12 éves vagy. Ja és ne haragudj, de ilyen kislánynak nem illik ilyen kivágott pólót hordani!
F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!