Félek, hogy rossz lesz a tablóképem. Hogy legyek és mit csináljak a hajammal? Mi lesz, ha nem lesz jó képem?
Figyelt kérdés
14/L2011. márc. 26. 16:31
1/3 anonim válasza:
Legyen úgy, ahogy általában hordod, meg egy kis sminket rakhatsz magadra, de ne legyen nagyon extra változás. Ha nem lesz jó akkor csináltathatsz másnál utólag. A fényképész ért hozzá, majd beállít pózokba, nem olyan bonyolult.
2/3 anonim válasza:
Szia.Én is igy voltam fényképezés előtt,azon stresszeltem,hogy mi lesz,ha rossz lesz.Végül nagyon jók lettek.A fényképész több képet fog rólad csinálni,amik közül választhatsz és legalább egy jó biztos lesz köztük.A fényképész majd beállit,hogy hogyan előnyös lennedNem tudom milyen hajad van,de én kivasalt hajjal és frufruval voltam. :)
Nyugi,jók lesznek a képek,szurkolok.
15/L
3/3 A kérdező kommentje:
Köszi, szerintem kivasalom, frufrum már nincs, mert lenövesztettem, amúgyis mindig szétnyílt a hajam elől.
2011. márc. 26. 17:01
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!