11/28 anonim válasza:
12/28 anonim válasza:
Utolsó:
Te mennyinek nézed?
(Én nem írtam választ, csak kérdezem... fogalmam nincs, mennyi lehet.)
13/28 anonim válasza:
Szép arcod van, női szemmel is! :)
Szerintem 25 év körül vagy.
14/28 A kérdező kommentje:
30 éves vagyok é szerintem koromhoz képest jól nézek ki, aki nem ezt írta az irigykedik!
2011. márc. 24. 21:50
15/28 anonim válasza:
"aki nem ezt írta az irigykedik!"
Nem, aki nem ezt írta, az nem fog neked behódolni, hanem megmondja a véleményét. Ennyi.
16/28 anonim válasza:
Aranyos, átlagos :) 25-nek tippeltelek volna
17/28 anonim válasza:
30 éves korodra lehetne több eszed, hogy hagyod a francba mások véleményét, nem szólsz vissza, max. kuncogsz egyet a monitor előtt egy kis életbölcsességgel.:P Amúgy hűűha, nagy dolog, hogy nem nézel ki 30nak:P
18/28 anonim válasza:
Lehet, h huszonöt évesnek nézel ki, de mentálisan leragadtál a 14 évesek szintjén. Ők szoktak ilyen jellegű kérdéseket + fotókat magukról ide felrakni. Egy 30 éves nő, ha ilyet tesz, ott valami nem stimm.
19/28 anonim válasza:
átlagos szerintem!nincs benned semmi plusz:(
20/28 anonim válasza:
Én 24-25-nak tippeltelek volna, nagyon szép a mosolyod, imádom :)) nagyon kedvesnek tűnsz tőle. L/21
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!