Ciki ez a hajviselet?
Figyelt kérdés
Milyennek találod, tetszik, nem tetszik, miért nem? Kérlek indokold.
2011. márc. 24. 09:57
1/11 anonim válasza:
ez afro haj :D ha néger vagy akkor jó
2/11 szamóca. válasza:
úgynézkimintegy... elb*szott vattacukor...
3/11 anonim válasza:
cikinek nem ciki de ha fehér vagy és nem ilyen a hajad csak le akarod koppintani akkor lehet viccesen fogsz kinézni:D
4/11 A kérdező kommentje:
most ne abból induljatok ki fehér e vagyok és esetleg leakarom másolni, bár ez elég abszurd lenne, szóval a képen tetszik e a haj vagy sem.
2011. márc. 24. 12:10
5/11 anonim válasza:
nekem akkor jön be egyedül, ha a srác vagy csaj afroamerikai, de akkor nagyon:) szóval szerintem ennél a frizuránál nem lehet elvonatkoztatni attól, hogy fehér-e az illető vagy nem, bár ha alapból ilyen haja van és nem agyon van dauerolva, hanem természetesen ilyen, akkor úgy is jó, bár gondolom ilyen hajtípus ritka fehér embereknél.
szóval kérdésedre a válasz: igen, nagyon tetszik, amennyiben afroamerikai az illető:)
7/11 anonim válasza:
ja igen indoklás: azért mert nem sok szaladgál belőle az utcán, és alapból imádom ezeket a dús drótszerű hajakat.
8/11 A kérdező kommentje:
én nem is fehér embereken gondoltam ezt a hajviseletet, hanem feketéken :)
2011. márc. 24. 13:24
9/11 anonim válasza:
Nem mondanám, hogy csúnya, csak nekem vicces. Olyan mint egy tollseprű. :D
10/11 anonim válasza:
nekem tetszik az afro haj viselet
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!