Ha akármilyen hosszúra megnőne a saját körmötök, akkor nem csináltatnátok műkörmöt?
Nekem kis szar körmeim vannak,de nagyon tetszenek az ilyenek: [link]
De mivel gitározok és motorozok ezért nem lehet olyan körmöm.De a kérdésre a válasz:akkor szerintem fölösleges lenne,úgyhogy nem csináltatnák én sem:)
En mubol is csak a szolidabb porcelan vagy zseles kivitel francia festessel volt, max 1 ko a jobb kez gyurusujjan.
Utana amikor siman megnovesztettem es kifestette egy paszetll lakkal es kihuztam a veget feher koromceruzaval is azt hittek h mukormom van...
Amikor meg sima francia festest tettem r akkor meg korbe kellett "adnom" a kezem osztalykirandulason h a tobbiek elhiggyek h nem mukormom van - a reteget neztek a kormom vegenel...
Most viszont egesen tetszenek a hegyesebb kormok, de en csak max partyba tudnam elkepzelni, utcara/ egyetemre tehat a hetkoznapokban nem, ahhoz tul konzervativ vagyok es tul sok lenne a szoke hajamhoz...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!