Mit gondoltok rólam? ^^ Kort is tippelhettek. és a negatív gondolatokat is elfogadom.
2011. márc. 19. 12:37
11/37 A kérdező kommentje:
Nem vagyok elkényeztetett=/..sőt.
2011. márc. 19. 12:47
12/37 anonim válasza:
Szerintem aranyos vagy, és szép. Bár nem tudom mire jó ez a tükörben való fényképezkedés. Fel tudnál tölteni olyan képet is amikor nincs vasalva a hajad? :)
13/37 anonim válasza:
Helyes, szép kis csajszi vagy, kb 14-15 lehetsz.
A külsőd miatt nincs miért aggódnod.
14/37 anonim válasza:
Dundi orrod van,nincs szép szemed elsőre olyan mint ha valamilyen ferdeszemű népből származnál (kínai, japán, stb).Átlagos külsőd van, nekem annyira nem tetszik.Inkább aranyosnak mondanálak.
15/37 anonim válasza:
Utolsó vagyok:olyan 14-15 lehetsz.
16/37 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek :) majd keresek egy olyan képet is.. ahol nincs kivasalva a hajam:)
12:54.. kitudja.. lehet van bennem egy kanyar:D
2011. márc. 19. 12:58
17/37 anonim válasza:
szerintem nagyon cuki vagy:) helyes, szép arcod van:)
pusziiiiii
18/37 A kérdező kommentje:
köszii,puszii;)
2011. márc. 19. 13:18
19/37 anonim válasza:
12 éves lehetsz kb., és aranyos lennél, ha nem vennél fel ilyen buta szokásokat, mint a tükörben telefonnal pózova való fotózkodás...ezzel együtt sajnos csak mélységesen hülyének és gáznak tudok gondolni minden lányt, aki ezt csinálja...
20/37 anonim válasza:
Szerintem olyan 13 körüli lehetsz, aranyos kedves lánynak tűnsz, szép arcod van pár év és futni fognak utánad a srácok. Viszont ez egy nagyon előnytelen kép rólad. Tükörből mobillal fotózkodni már egyáltalán nem menő manapság, inkább kérd megy barátnődet, vagy tesódat, akárkidet, hogy fényképezzen téged.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!