Jól nézek ki? link lejjebb
Figyelt kérdés
Ez lenék én.Eszt a képet egy progu fotós készítette, egy müteremben. Mongyátok el a véleményeteket.
2011. márc. 18. 18:56
11/55 anonim válasza:
neked tényleg nagyon szar a helyesírásod. :D eszt? ál? lenék? mongyátok? :D száánalom.
és a kinézetedről meg inkább nem mondok semmit. hát először is feltétlenül vágass valami más hajat.
12/55 A kérdező kommentje:
sztem a hajad qurva jól néz ki úgy, hogy ebbe ne mennyünk bele, és sztem nem nézek ki olyan rosszul és okosnak is tartom magamat.Bár valamijért nem bír az osztályom, mert állítólag "szarok a poénjaim", de sztem qurva viccesek.
2011. márc. 18. 19:49
14/55 anonim válasza:
Kamukérdés. Szegény srácnak elég baja lehet, és még ide is kirakták....
17/55 anonim válasza:
és úristen ennek tetejébe még egoista is! (de mire??)
vagy ez egy kamukérdés. ki nem nézem egy ilyen kinézetű srácból h ennyire egoista :D
18/55 anonim válasza:
sztem ha nem kamu akk írni tanuljál meg egyébként a hajad tényleg szar meg a serdülőbajusz az gáz :S
19/55 A kérdező kommentje:
ha úgy gondoljátok leborodválom a baszjom.
2011. márc. 18. 21:34
20/55 A kérdező kommentje:
őőőőő....hogy kell?
2011. márc. 18. 22:05
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!