Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Fiúk! Nektek bejönnek a...

Fiúk! Nektek bejönnek a deszkás csajok? (kép lenn)

Figyelt kérdés

cipő:

[link]

[link]

naci:csőnaik :)

Felső:

[link]

[link]

[link]

[link]

Kiegészítők:

[link]

[link]

[link]

nem pont ezek de ilyen féle cuccokat hordana.

2011. márc. 18. 18:23
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

A 18 éven aluliaknak bejönnek kb a 60%-nak.

De akik ezen kívül vannak és a felnőtt férfiaknak a nőies nők jönnek be.Ha így nézel ki akkor a tini srácok vesznek majd észre.De gondolom nem vagy idősebb sokkal 14-15-nél:)

2011. márc. 18. 18:35
 2/6 anonim ***** válasza:
50%
azért nem nőies, mert nincs 10 centis magassarkú meg mellkidobós felső? amúgy nekem is ilyen ruháim vannak kb, csak én fiús pólókat hordok, de az arcom "nőies" szóval egész jól néz ki az összhatás.
2011. márc. 18. 18:38
 3/6 anonim ***** válasza:
50%
18 vagyok és ennél egy fokkal fiúsabban öltözök. :D és a barátom 25 éves. :D és észrevett ígyis. :D
2011. márc. 18. 18:41
 4/6 anonim ***** válasza:
50%

Másodiknak: tudod, nem feltétlenül magassarkúban nőies egy nő. És nem is az arca teszi azzá. :)

A fiatalabb, tinédzser korosztálynak tetszik ez a stílus. :)

2011. márc. 18. 18:42
 5/6 kittenke ***** válasza:

A ruhák tetszenek, pedig én nem ezt a stílust képviselem. Egyet kell értenem az előttem szólóval: egy átlag pasit a nőiesebb lányok vonzzák.

Oké lehet valaki ilyen ruhákkal is nőies, de sosem lesz olyan az összehatás, mint másmilyen ruhákkal.

Ennek ellenére egy deszkás pasit biztosan főként az ilyen stílusú lányok érdekelnek.

2011. márc. 18. 18:46
 6/6 anonim ***** válasza:
hát igen én pont így öltözök :) bár nem egészen ilyen cipővel, ezek a cipők nem tetszenek.
2011. márc. 18. 19:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!