Berepedt a nyelvpiercingem?
Figyelt kérdés
4 hete csináltattam nyelv piercinget. Nehézkesen gyógyult, pedig mindent betartottam, amit tanácsolt a piercinges. Sokáig gennyezett, és a szúrás előtt kétszer is volt egy sárga kis bigyó, mint valami vadhús. Az elején azthittem gennyes hólyagocska. De idővel eltűnt, vagy fülpálcikával letörölgettem. Most a helyén olyan, mintha tovább repedt volna a nyelvem, de nekem úgy tűnik, hogy csak a nyelvem felszínén van hasadás, ahol az a kis hús volt. Ez most mi? nem akarom, hogy tovább repedjen, vagy ez majd összeforr? Remélem érthetően írtam le:) Köszi a válaszokat!2011. márc. 18. 13:20
1/1 anonim válasza:
Kép esetleg?Így nem annyira tudom elképzelni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!