Mi a kulonbseg a tester parfumok es a normal parfum kozott? Miert olcsobbak?
azért olcsóbbak, mert az volt kitéve az adott parfümhöz kipróbálásra, tehát nagy valószínűséggel már több ember is fújkált ki belőle.
És ugye minden értékén ront az,ha már "használt" még akkor is ha kx fújtak belőle, ezzel nem nagy kárt téve benne:)
A 15:45-ös már leírta.
A testernél nem költenek a díszes csomagolásra, színes mindenféle formájú üvegre. És általában a legnagyobb kiszerelésben kapható a tester.
Online sokszor választhatsz, hogy testert veszel (ezt akkor javasolják, ha magadnak veszed és nem érdekel a csomagolás. Ha ajándékba veszed akkor nem...) vagy a rendeset. A tester sokszor 3-5 ezer forinttal is olcsóbb lehet.
15:45-ös vagyok.
Én pl. az illatfelho.hu oldalról rendeltem. Biztonságos, ingyenes kiszállítás és mostmár bátran kijelenthetem, hogy eredeti. Kedves kérdező, te melyik oldalon láttad? Milyen illat ez? Több online parfümériánál van egyébként tester. (parfum.lap.hu)
koszi a valaszokat:)
kerdeztetek ketten is,hogy hol lehet,vagy honnan rendelem.Nos ,en nem Magyarorszagon elek,hanem Erdelyben,igy nehany itteni oldalon lattam,mar jo ideje fontolgattam,vegyek-ne vegyek...
Igy valoszinu folosleges leirnom az oldalt,de sosem lehet tudni: [link] /index.php?l=product_detail&p=303 :)
A parfümolaj aránya
Parfüm 15-25 %
Eau de Parfum (EDP) 8-15 %
Eau de Toilette (EDT) 4-8 %
Eau de Cologne (EDC) 2-5 %
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!