Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Fiúk! Mi a véleményetek erről...

Fiúk! Mi a véleményetek erről a lányról? (képek)

Figyelt kérdés

Tudja, hogy kitettem a képét ide:

[link]

[link]

[link]

2011. márc. 17. 20:24
1 2 3 4
 11/34 anonim ***** válasza:
Igaz, hogy a kérdés nem nekem szól, mert lány vagyok, de olyan undok itt 1-2 válasz, hogy muszáj megírnom, hogy szerintem nagyon szép.
2011. márc. 17. 20:39
 12/34 anonim válasza:
Légyszi írd meg hogy hova valósi vagy, nekem nagyon tetszel...:$
2011. márc. 17. 20:42
 13/34 anonim ***** válasza:

Én is lány vagyok, és szerintem akik rosszat mondtak rólad, azok csak kötekednek. Szerintem nincs veled gond, az, hogy van szemölcsöd, arról nem tehetsz, szép a szemed, szép az arcod, szép íve van a szemöldöködnek (sminkes vagyok, úgyhogy ilyen szemmel néztelek)

Úgyhogy nyugodtan fel a fejjel, lehet, hogy csak nem mernek odamenni hozzád a pasik. :)

26/L

2011. márc. 17. 21:01
 14/34 anonim ***** válasza:
Nyugodtan vehetsz megfelelő méretű nadrágot, senki nem fogja megnézni a címkéjét. Hiába vagy vékony, ha felnyomsz az oldaladra hurkát, az nem szexi.
2011. márc. 17. 21:12
 15/34 anonim ***** válasza:
Az nem hurka, hanem a csipo csontja, nem az alakoddal, vagy az arcoddal van a baj, mert szerintem is szep vagy. Az oltozkodesi stilusod viszont egyaltalan nem tetszik, plane nem, ha komoly kapcsolatot akarsz. Nekem nagyon eretlennek tunsz. Hany eves vagy? Lehet meg nagyon fiatal. Azert sok sikert, a szepsegeddel nincs baj.
2011. márc. 17. 21:25
 16/34 anonim válasza:

Nagyon édes, nekem totál bejön, csak az a k___a cigi undorító egy ilyen szép kiscsaj kezében.

képe után jöhetne a telefonszáma is!

2011. márc. 17. 21:29
 17/34 anonim ***** válasza:
Úristen! Azt, hogy szerezzen ízlést, de sürgősen! A 3. képen az a ruha akkora falusidiszkós-cigányos, hogy elment az étvágyam is.
2011. márc. 17. 21:31
 18/34 anonim válasza:
bocs, pont azonszaladtam át, hogy te magad vagy. írj rám, én nem félnék odamenni hozzád. nagyon tuti szerencséslesz a pasid, persze ha bírja a bagót. az undorító dolog, de mindne más tetszik, édes vagy, természetesen szép, nem kell küszködnöd, mint sok másnak, hogy próbál szexi lenni kiegészítőkkel, sminkel...
2011. márc. 17. 21:32
 19/34 anonim ***** válasza:
ne legyél már buta! szerintem nagyon szép vagy! az alakod jó, szép hosszú barna hajad van és az arcod is szép. csak a cigi nem kéne... pedig nekem van ízlésem :)
2011. márc. 17. 21:38
 20/34 anonim ***** válasza:
Szép vagy (lányként írom), de fúj cigi:S
2011. márc. 17. 21:38
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!