Kérdések melltaróval kapcsolatban? (14/L)
14 éves vagyok, és tudom hogy van akinek túl korai, de van olyan is aki meg nem érti hogy miért nem hordok még, de most döntöttem, és elkezdek hordani melltartót. (nyakatekert mondat lett :D)
Amúgy csak tesiórára, meg bizonyos felsőkhöz vennék fel, szóval nem hordanám mindíg, csak ha kell. Igazából nem akarom anyutól megkérdezni, ezért egyszerúen megoldom azzal hogy egyedül elmegyek és veszek. Nekem csak annyi kérdésem lenne hogy mekkorát vegyek meg ilyenek.:D Megmértem, és a mell alatti méretem 78 cm kb, a melleknél meg 87 cm.Gondolom, ez már elég nagy méret a normális melltartóhoz, ugye? ^^ A neten én nem találtam rendes választ, örülnék ha leírná vk. És hogyha fölpróbálok egy melltartót, akkor honnan tudom hogy jó rám? Mert tudom hogy a jó méret is szorít, legalábbis megtart, de mennyire?
Ha lehet, csak az válaszoljon aki nem hülyéskedni akar. :D
A legjobban úgy tudod megállapítani, hogy a rajtad lévő melltartó-e a megfelelő, hogy egyszerűen kényelmes. Tartja a cicid, mégsem szorít el, nem nyomja össze, pont belefér.
Próbáld fel és izegj-mozogj, nyújtózkodj, hajolj le és ha nem tekeredett fel a nyakadba, nem estek ki a cickók, illetve mindezen interakciók közben mégmindig kényelmes, nos akkor megtaláltad a melltartód. :D
Egyébként a méretezésről: vigyél be 80A-t is B-t is, onnantól már tudsz viszonyítani, hogy kisebb kell, nagyobb kell, push-up kell, sima kell etc..
Sok sikert! :D
18/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!