Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Elkopott a szempillám. Mitől...

Elkopott a szempillám. Mitől erősödne meg?

Figyelt kérdés

a sok szempillafestéktől teljesen elkoptak, már nagyon rövidek, halványak, és alig látszanak/:

van esetleg valamilyen módszer/termék/stb, amivel megerősödhetne, és újra szép hosszú lenne?

esetleg a 3D szempilla hosszabbítás? Olyan volt valakinek?

2011. márc. 17. 14:05
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%
Én úgy tudom, a vízálló spirált nehezebb leszedni. Használd a ricinusolajat, pár száz forintért hozzájutsz kisebb kiszereléshez bármelyik patikában.
2011. márc. 23. 21:31
 12/15 A kérdező kommentje:
igen, nehezebben jön le ,az biztos/: de azért szerintem nem károsabb. Ricinusolajat vettem, mindig rakok is a szempillaspirál alá mostanában
2011. márc. 24. 14:32
 13/15 anonim ***** válasza:
100%
Áááá, ne a szempillaspirál alá rakd! Este kend be vele lefekvés után és sminklemosás után a szempilláidat, reggel pedig mosd le. És a helyedben egy darabig nem használnék spirált.
2011. márc. 24. 15:04
 14/15 A kérdező kommentje:
utolsónak köszi a választ (: de mért baj, ha rakok a spirál alá?:o
2011. márc. 24. 15:18
 15/15 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem nem azt a hatást fejti ki. Mert keveredik a spirál anyagával. Próbáld ki, hogy egy hétig nem használsz spirált, és estére meg ricinusolajozod a szempilládat. Vagy esetleg fesd be tartós festékkel, és addig ne is spirálozd, amíg az le nem kopik. Én ezt szoktam tenni, a ricinusolaj szépen helyrevágta a szempilláimat, hosszabbak és vastagabbak lettek, és spirált sem kell használnom, mert a tartós festéktől fekete.
2011. márc. 24. 15:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!