Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » 3D műszempilla felhelyezhető...

3D műszempilla felhelyezhető úgy, ha nekem egyáltalán nincs szempillám?

Figyelt kérdés

Sajnos kihullott az összes, és most sorosat használok, de nagyon jó lenne valami tartósabb, ezért erre gondoltam.

Tudom, hogy elvileg a saját szempillára helyezik, de nem lehetne valahogy mégis megoldani?

Vagy mit tudtok ajánlani?

2010. dec. 14. 12:59
 1/2 anonim ***** válasza:
Mindenképp menj el egy kozmetikushoz,lehet ő tud szálanként a bőrödre tenni műszempillát(vagy igazi pillákat valahogy ragasztva)...de sajnos nem vagyok szaki..Próbáld meg egy kozmetikustól megtudni!
2010. dec. 14. 15:13
 2/2 anonim válasza:

mitől hullott ki a szempillád?:O

nekem most 3D-s van, a saját szempilládhoz ragasztják (ugyanúgy mint a tincseset)

ha a bőrödre ragasztja az nap végére ne fog potyogni ugyanis a saját szempillád tartja meg a "beépített" szálakat.

2010. dec. 26. 16:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!