Menzesz alatt lehet tetováltatni?
Figyelt kérdés
Olvastam neten, h olyankor nem lehet, ez azért van, mert akkor érzékenyebb a bőr? Jobban fog fájni?2011. márc. 16. 19:35
1/4 anonim válasza:
Az ember olyankor hajlamosabb a vérzésre, én legalábbis igen :S
2/4 anonim válasza:
Én nem ajánlom, tetováltattam menzesz alatt, sokkal jobban fájt és vérzett a bőröm, mint normál esetben.
3/4 A kérdező kommentje:
Csak az a baj, h nekem holnapra van időpontom, és késett a tisztulásom, ugyh pont igy jött ki. Nem baj, majd kibirom vhogy...köszi a válaszokat.
2011. márc. 16. 21:27
4/4 anonim válasza:
Szerintem nem azért szokták mondani, mert jobban fájna. A kozmetikusok szerint ilyenkor a tetoválófesték nehezebben fogja meg a bőrt, kevesebb ideig marad meg. Valószínűleg a bőr megnövekedett zsírtartalma miatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!