Lányok! Nektek bejön külsőleg mariusz pudzianowski? (linkek lent)
ha rámvekszik kettétörök...:D
szerintem is túl mű egy ilyen ember...a pasik meg mind ilyenek akarnak lenni -.-
de ha most ennyit gyúr hogy izomyagy legyen akkor nézze majd meg magát öreg szottyos öregemberként, hogy úgy ,h ogy néz majd ki...rondán
amúgy előző én sose feküdnék össze ilyennel a legelső mondatom miatt :)
Nem szeretném, ha a párom ilyen lenne. Egyértelmű, h biztonságban érezném magam mellette, de azért mégsem szeretnék egy kétajtós szekrénnyel ágyba bújni. Arról nem is beszélve, hogy nagyon taszít, h a karján kidudorodnak az erek.
Maradok a focistáknál! Rajtuk is van izom, de csak annyi, amennyi kell.
17:58 vagyok, jajj annyira buták vagytok:S:S
ebből is látszik, hogy teljesen semmit sem tudtok erről az életformáról, és úgy vagdalkoztok. Azért vannak kidudorodva annyira az erei, mert be van neki durranva mint az állat. Általában ezek a videók, és képek készítése előtt rádolgoznak, hogy bedurranjon az izom. Nyugalmi állapotban nem ennyire "ijesztő" a dolog:)
Látnátok páromat edzés után, bár ő közel sem ekkora, és nem is szeretne ennyire izmos lenni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!