Lányok! Nektek bejön külsőleg mariusz pudzianowski? (linkek lent)
úgy néz ki mint egy panda
Félreértés, se essék, nem akartam megsérteni a pandákat.
De ez az ember hányinger
igen. egyenesen a kamrába, hozza a kalapácsot és rakja össze újra az ágyam.
nem tetszik, hiába is próbálkozol. én még átlag szemmel nézve is a cingárabb pasikat szeretem.
Nagyon nem.
Nekem ez már túl kigyúrt, az "izomagyú" kategória. Szerintem még félnék is tőle.
hát figyi, még mindig jobban néz ki, mintha hájas lenne. El sem tudjátok képzelni mennyi munka áll ez mögött, kemény munka, szigorú étrendek, és ez nagyon dicséretes.
A legtöbb ember azt kezdi el rögtön ugatni, hogy jaa mert biztosan szteroidozik meg kokszozik....
csak az a baj, hogy aki ilyet mond, annak fogalma sincs, hogy mi a különbség a táp.kieg. és a kokszok között, sem kinézetre sem állagra nem hasonlítanak.
Attól én aláírom, hogy van ami szteroidozik, de azt már gyűlölöm, hogy minden testépítőt ilyenekkel gyanúsítanak, és miért? Mert irigyek semmi másért, irigyek ez emberek, hogy legalább ezeknek az embereknek van erejük és kitartásuk véghezvinni....
Párom is testépít, és soha nem nyúlt semmiféle szerhez.
22N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!