Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Lányok! Nektek bejön külsőleg...

Lányok! Nektek bejön külsőleg mariusz pudzianowski? (linkek lent)

2011. márc. 16. 14:25
1 2 3 4
 11/33 anonim ***** válasza:
Én nem szeretem a nagyon izmos pasikat. Azt sem bírom ha valaki gyúr. Ha edzeni akar, fusson, attól nem hízik el, és megmarad az emberi testformája is.
2011. márc. 16. 14:45
 12/33 szamóca. ***** válasza:
és ekkora testen optikailag biiizzzztoss hogy kicsinek tűnik a pénisz:DDD
 13/33 anonim ***** válasza:
nem. Ez az, ami már túlzás:D
 14/33 anonim ***** válasza:
100%

úgy néz ki mint egy panda

[link]

Félreértés, se essék, nem akartam megsérteni a pandákat.

De ez az ember hányinger

2011. márc. 16. 14:46
 15/33 A kérdező kommentje:
es szamoca ki is tessekelned az agyadbol ha ott talalnad zuhanyzas utan ??? :)
2011. márc. 16. 14:48
 16/33 szamóca. ***** válasza:
100%

igen. egyenesen a kamrába, hozza a kalapácsot és rakja össze újra az ágyam.

nem tetszik, hiába is próbálkozol. én még átlag szemmel nézve is a cingárabb pasikat szeretem.

2011. márc. 16. 14:49
 17/33 A kérdező kommentje:
Nem probalkozok....en nem vagyok ilyen,csak egy kerdes volt amire valaszt vartam :)koszi egyebkent
2011. márc. 16. 14:52
 18/33 anonim ***** válasza:

Nagyon nem.

Nekem ez már túl kigyúrt, az "izomagyú" kategória. Szerintem még félnék is tőle.

2011. márc. 16. 15:06
 19/33 anonim ***** válasza:

hát figyi, még mindig jobban néz ki, mintha hájas lenne. El sem tudjátok képzelni mennyi munka áll ez mögött, kemény munka, szigorú étrendek, és ez nagyon dicséretes.

A legtöbb ember azt kezdi el rögtön ugatni, hogy jaa mert biztosan szteroidozik meg kokszozik....

csak az a baj, hogy aki ilyet mond, annak fogalma sincs, hogy mi a különbség a táp.kieg. és a kokszok között, sem kinézetre sem állagra nem hasonlítanak.

Attól én aláírom, hogy van ami szteroidozik, de azt már gyűlölöm, hogy minden testépítőt ilyenekkel gyanúsítanak, és miért? Mert irigyek semmi másért, irigyek ez emberek, hogy legalább ezeknek az embereknek van erejük és kitartásuk véghezvinni....

Párom is testépít, és soha nem nyúlt semmiféle szerhez.

22N

2011. márc. 18. 17:58
 20/33 anonim ***** válasza:
En szeretem az izmos pasikat......Nem rossz.Sokan azt irjak gusztustalan,hat azert gondolom osszebujnanak egy ilyen pasival.
2011. márc. 18. 18:09
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!