Szerintetek ő átlagos kövér vagy milyen? (KÉP)
Nem mindenkit szólok le,ha annyira érdekel akkor keresgess az ilyen kérdések között,igenis volt akit dicsértem :D
Amúgy meg te vagy a képen egyértelmű,szánalmas ez a "nem én vagyok a képen" szöveg,másrészt meg viseld el a negatív véleményt is ;) Te kérdeztél,mi válaszoltunk,és nem csak én írtam hogy kövér,úgyhogy ennyit rólad :)
De tudod mit?Ne változtass semmin,majd észreveszed ha furcsán néznek rád ;)
"De tudod mit?Ne változtass semmin,majd észreveszed ha furcsán néznek rád ;)"
Amúgy most hülyeséget beszélsz, jobb ha tudod :D
Én is elég szókimondó vagyok, mindig lefikázom a kérdezőt, ha csúnya, de most tényleg tök jól néz ki. Bár mondjuk én azt szeretem ha van mit fogni... :P
Egyáltalán nem kövér, csak itt azt hiszik a nyomi kis tizenévesek, hogy úgy néz ki egy átlag nő, mint a Playboy címlapján, akin meg több van, az már egyből dagadt.
De ezekre nem kell adni, le kell sz*rni magasról, meg szerintem ne tegyél ki képet anonim oldalra, mert sokakat kielégít az, hogy arc nélkül hú de jól beszólogathatnak másoknak, nem kell ezeknek a kis gyíkoknak megadni ezt az örömöt:-D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!