A modellügynökségeknek szerkesztetlen képeket kell beküldeni, ugye?
Régi álmom, hogy modellkedhessek (ha csak pár fotózás erejéig, már akkor boldog lennék). Csak sose mertem beküldeni a fotóimat ügynökségeknek, és válogatásokra se mentem, mert féltem, hogy kiröhögnek, mert elég pattis az arcom. Amúgy vékony vagyok és magas (175cm/50kg) szóval az alakom rendben van. Itt a Gyakorin azt olvastam, a pattanás nem akadály a modellkedésben... szóval szeretnék beküldeni pár fényképet többféle ügynökségnek.
A képeken nem lesz rajtam semmi smink, na de alapozó? Az se legyen? Illetve a pattanásaimat se retusáljam ki, igaz?
Köszi előre is a válaszokat...
16/L
Szerintem ne sminkelj és főleg ne retusálj. Arra lesznek kíváncsiak, hogy hogy nézel ki, amikor nincs rajtad semmi smink.
Ha modell leszel, akkor úgyis mindig ki leszel sminkelve és retusálják majd a képeidet. De addig úgy mutasd meg magad, ahogy valójában kinézel. Ha szép vagy, akkor az a néhány pattanás nem fog változtatni rajta.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!