Lányok, Fiúk ti jó nőnek tartjátok Voksán Virágot?
Figyelt kérdés
Nem mintha tetszene csak érdekelnek a vélemények.2011. márc. 14. 22:05
1/14 anonim válasza:
Ronda műnő.És nem azért mondom ezt mert irígy vagyok rá.24/L
4/14 anonim válasza:
Undorító... semmi természetes nincsen benne.
5/14 anonim válasza:
Kb. mint egy guminő. Szerintem kifejezetten gusztustalan.
6/14 anonim válasza:
Iszonyatosan ronda, de az egyik fiú haverom oda van érte. Az is igaz, hogy az a fiú egy 14 éves szintjén van agyilag és elájul 2 hatalmas melltől.
7/14 anonim válasza:
Szerintem nagyon is jó nő, nekem bejön.
Egyébként mióta hagytatok fel az álszenteskedéssel?
Eddig mindig azt olvastam mindenhol h csak a belső a fontos,gondolom kevesen ismeritek a belsejét.
Másodszor pedig állítom, hogy ha megkeresné azokat a pasikat, akik itt nemet mondtak és szét tenné nekik a lábát másodszorra már nem mondanának nemet:D
8/14 anonim válasza:
Jó nő
pár héttel ezelőtt voltam buliba és ő zenélt, aztán képet is lehetett vele csinálni. :D tényleg jó nő, a szája,melle tényleg nagy de hát most ez van:D
9/14 anonim válasza:
Basszus, bottal se piszkálnám...
10/14 anonim válasza:
kacsacsőrű emlős :D kb ennyi a véleményem róla.
kapásból tudok 5 sima hétköznapi lány ismerőst mutatni, akik bármiben lekörözik. kivéve 1ben: a k.urválkodásban...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!