Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Fiúk - lányok! Mi számít...

Fiúk - lányok! Mi számít nektek kövérnek?

Figyelt kérdés
Ha lehet képpel légyszi.
2011. márc. 14. 15:36
 1/7 anonim ***** válasza:
50%
ez nem teljesen nyilvánvaló?
2011. márc. 14. 15:40
 2/7 A kérdező kommentje:
Mindenkinek más a kövér -.-
2011. márc. 14. 15:42
 3/7 anonim ***** válasza:
79%

[link]

Ez már duci.

[link]

Ez annyira nem, bár tuti photoshopolva van nagyrészt.

[link]

Ez pedig egyáltalán nem nevezhető kövérnek. Legalábbis ebben a ruhában lehet takar rajta.

(nem találtam jobb képeket).

2011. márc. 14. 15:52
 4/7 szamóca. ***** válasza:
74%

az a baj már nem tudom a kövér szót hova tenni...

mert már vannak duci lányok, molett lányok, teltebbek, husisabbak, teltkarcsúak,van mit fogni rajta, kerekek, gombölydedek, kövérek, dagadtak (ésssatöbbi megnevezés) és mindegyik kikéri magának ha nem jól sorolod be.

nem tudom, nekem három féle van: jó, nem jó (aki kövérke, az én mércém szerint), nagyon nem jó (aki egyenesen úszik a hájban).

[link]

ez nekem már sok, például. méghozzá hasban nagyon sok. (a linkben a ku-rva ból vedd ki a kötőjelet, más képet nem találtam.

2011. márc. 14. 15:54
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
szamóca, nagyon rátapintottál a lényegre. :D
2011. márc. 14. 15:59
 6/7 szamóca. ***** válasza:
100%

:D örülök.

"nem vagyok duci, csak van mit fogni rajtam" jajajaja én meg nem vagyok hülye csak az intelligenciahányadosom nem haladja meg a tyúkét.

2011. márc. 14. 16:56
 7/7 anonim ***** válasza:
100%

háttt. én kb úgy nézek ki mint a rózsaszín fásliba csavart lány, mégis kövérnek érzem magam, mások számára meg sztem kifejezetten undi vagyok. szerencsére a barátom ezt másként gondolja :D

ami a leginkább bosszant, h manapság miden ruhát a piszkafákra gyártanak, így szinte vadásznom kell egy normális darabra, ami megfizethető, jól áll, és tetszik is.

rajta vagyok a fogyáson, de addig sem járhatok pucéran :D

2011. márc. 15. 02:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!