Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Lányok! Csak szerintem botrány...

Lányok! Csak szerintem botrányos ez az óriási bőrdzseki mánia?

Figyelt kérdés
Minap felszálltam a buszra, és ott középen álltam meg a forgóban, felszálltak egy csomoan és nem tulzok, minden lányon bőrdzseki volt,mindenkin.Néhány éve még nekem is volt, de most már nem "merem" felvenni, mert annyira kellemetlen, hogy MINDENKIN olyan van.Ti hogy vagytok ezzel?
2011. márc. 14. 09:43
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:

Ma mentem magamnak tavaszi kabátot venni... Egyetlen egy olyat sem találtam, ami nem bőrdzseki volt..

És nekem pl egyáltalán nem áll jól. (Pedig nem vagyok kövér, csak nem illik az alakomhoz.)

Szóval nem tudom idén tavasszal mit fogok hordani..

2011. márc. 14. 23:57
 22/22 anonim ***** válasza:

én is unom,hogy mindenkin ilyen típusú bőrdzseki van ötméteres gallérral

[link]

Nem tudom honnan jött ENNEK a típusú dzsekinek az imádata,minek az az óriási gallér.

2011. máj. 23. 14:40
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!