Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Lányok! Csak szerintem botrány...

Lányok! Csak szerintem botrányos ez az óriási bőrdzseki mánia?

Figyelt kérdés
Minap felszálltam a buszra, és ott középen álltam meg a forgóban, felszálltak egy csomoan és nem tulzok, minden lányon bőrdzseki volt,mindenkin.Néhány éve még nekem is volt, de most már nem "merem" felvenni, mert annyira kellemetlen, hogy MINDENKIN olyan van.Ti hogy vagytok ezzel?
2011. márc. 14. 09:43
1 2 3
 11/22 A kérdező kommentje:
10:17 teljesen egyetértek veled, én is ezt gondolom...:(
2011. márc. 14. 10:24
 12/22 anonim ***** válasza:
Szerintem akkor beszélhetnénk a tornacipőről is. Meg most jön majd be a ballonkabát divatba...akkor azt se vegyek mert mindenkin az van?:S Szerintem nagyon sok ruhaneműről lehetne beszélni, hogy mindenki olyat hord...
2011. márc. 14. 10:29
 13/22 anonim ***** válasza:
Ó hát én ezek után nem fogom felvenni az alsógatyámat.. mert mindenkinek azvan.. :(
2011. márc. 14. 10:45
 14/22 anonim ***** válasza:
100%
Én egyetértek veled kedves kérdező. Én is kb. 3 évvel ezelőtt vettem, de már egyáltalán nem szeretem és nem is hordom. Bár az az igazság, hogy nincs túl nagy választék tavaszi kabátok terén, pár napja nézelődtem Miskolcon és szinte az összes üzletben bőrdzseki van, esetleg a fazonja más egy kicsit.
2011. márc. 14. 10:54
 15/22 anonim ***** válasza:
Most ez a divat, de x év múlva meg már lehet ciki lesz ilyet hordani. Egyébként nem igaz, hogy mindenkinek jól áll, akinek egyébként nem ilyen a stílusa, azon röhejesen is nézhet ki, arról nem is beszélve, hogy ez a rövid fazon, amit most minden 2. lányon van, nem mindenkinek éppen előnyös, ha még a méret egyébként jó is.
2011. márc. 14. 11:07
 16/22 anonim ***** válasza:
azt mivan akkor? szerinted izgatja valakit hogy sok embernek van olyan rajtad kívül? Csak az számít hogy rajtad jól nézzen ki.
2011. márc. 14. 14:41
 17/22 anonim ***** válasza:

Engem nem érdekel tömegcikk vagy divat-e.Hordom,mert jól érzem magam benne,főleg most ,hogy kicsit jobb az idő is.

Én nem akarok egyedi lenni,egyedi sminket,hajat stb.-t így is tudsz kreálni magadnak.Mivel egész télen fenékformáló gyakorlatokat csináltam,majd egyedi lesz a kerek fenekem:D Olyanokon aggódtok,szerintem elég ha tudod,belül minden ember egyedi:) Persze az már más dolog,ha 2barátnő folyamatosan ugyanolyan cuccokat vesz fel stb,de az a másik véglet.

2011. márc. 14. 15:17
 18/22 anonim ***** válasza:
Én szerdán megyek venni:D
2011. márc. 14. 15:19
 19/22 anonim ***** válasza:
Nálunk már egy éve lecsengett a bőrdzseki mánia. :D Bár mi az osztrák határ mellett élünk, lehet ide előbb ér a divat?! Itt szinte már ciki bőrdzsekit hordani, de 1 éve nálunk is ugyanez volt, mindenki azt hordott. Most meg mindenki azt hord, amit épp jónak lát... :D Bár úgy tudom, tavasszal a ballonkabát lesz a divat, már be is szereztem egyet. :)
2011. márc. 14. 18:00
 20/22 anonim ***** válasza:
Nekem nem tetszik, szóval nem igazán érdekel. De egyébként tényleg, mindenkin az van kb.... :D Unalmas :D
2011. márc. 14. 18:32
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!